Halep, „citită“ de un psiholog: Ce o determină să-şi schimbe antrenorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

La o săptămână după revenirea din Australia, Simona a renunţat la echipa ei tehnică, formată din Daniel Dobre (52 de ani) şi Adrian Marcu (60 de ani). Nu e prima dată când constănţeanca taie în carne vie, fără a sta pe gânduri.

Simona Halep e foarte pretenţioasă, atunci când îşi alege oamenii din staff. Iar modul cum îi tratează, în timpul meciurilor, trădează părerea ei despre colaboratori. 

În 2019, după un meci în care constănţeanca „a măturat“ cu Daniel Dobre, psihologul Andreas Hniatiuc a explicat pentru „Adevărul“ ce înseamnă acest comportament al lui Halep. 

„Aceste manifestări denotă un scurt circuit în relaţia cu antrenorul Daniel Dobre. Un antrenor trebuie să emană autoritate şi respect. Nu e cazul în relaţia Halep – Dobre din ce se vede la televizor. E clar că Halep scăpase de acest tip de comportament, în relaţia cu Darren Cahill, fiindcă avea un respect uriaş pentru antrenorul australian. Cahill a reuşit să o şlefuiască pe Simona, să o facă numărul 1 mondial, dar şi campioană la Roland Garros. A fost evident că, sub comanda lui Cahill, Halep a progresat din toate punctele de vedere, mai ales mental. Repet, relaţia lor se baza, în primul rând, pe respect şi pe încredere“, ne-a spus atunci, Hniatiuc. De-a lungul anilor, acesta a colaborat cu foarte multe echipe de top, fiind în stafful unor nume mari, precum Dan Petrescu şi Gheorghe Hagi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite