Halep, pusă de americani printre marile dezamăgiri din Australia: Ce au scris despre Simona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

La cum s-a prezentat înainte de primul Grand Slam al anului, câştigând turneul de pregătire de la Melbourne, Simona Halep (30 de ani) a lăsat impresia că va merge departe la Australian Open. Din păcate, nu şi-a egalat nici măcar rezultatul din 2021.

Pentru că, în acest an, Simona Halep (23 WTA) a părăsit Australian Open, în optimi, după ce, la ediţia precedentă, a avansat până în sferturi, fază în care o înfrângere cu Serena Williams a scos-o din competiţie.

Acum, Alize Cornet (32 de ani), aflată pe locul 61 în lume în momentul duelului cu Halep, s-a dovedit a fi o nucă prea tare pentru Simona. Care şi-a încheiat parcursul la Australian Open 2022, după doar patru meciuri. 

Această situaţie a plasat-o pe „Simo“ printre marile dezamăgiri, în primul Grand Slam al anului. Cel puţin, aşa au considerat editorii site-ului Tennis World USA, citaţi de Spotmedia. Specialiştii americani în tenis au pus-o şi pe Naomi Osaka pe lista sportivelor care au dezamăgit, în condiţiile în care japoneza, căzută pe locul 85 în lume, între timp, a fost eliminată de Anisimova, în turul III.

„Simona Halep părea că va obţine ceva important, în acest turneu. A eşuat însă. A fost una dintre marile dezamăgiri ale turneului“, a fost verdictul celor de la Tennis World USA.

CITEŞTE ŞI:

Halep, explicaţiile unei decizii-şoc: De ce şi-a concediat, brusc, antrenorii

 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite