Gino Iorgulescu, salariu halucinant la LPF! „Omul invizibil” ia peste 36.000 de euro pe lună!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președinții și vicepreședinții tuturor federațiilor sportive sunt obligați de lege să-și facă publice veniturile. Astfel, Răzvan Burleanu și Gino Iorgulescu și-au publicat declarațiile de avere în calitate de președinți ai FRF, respectiv LPF.

Gino Iorgulescu, președintele bine plătit al LPF. Foto Facebook
Gino Iorgulescu, președintele bine plătit al LPF. Foto Facebook

Dacă Burleanu câștigă o sumă decentă la Federație, de 6.000 de euro pe lună, restul veniturilor venind de la FIFA și UEFA, unde deține diferite funcții, în cazul lui Iorgulescu lucrurile sunt pur și simplu uluitoare. Șeful LFP are un salariu de 36.600 de euro pe lună!

Gino Iorgulescu, președinte de 10 ani la Liga Profesionistă de Fotbal, a scris în declarația de avere că venitul său anual de la LPF este de 2.195.542 lei, adică peste 440.000 de euro!

Fiul său, trecut în declarația de avere

Veniturile lui Gino Iorgulescu de anul trecut
Veniturile lui Gino Iorgulescu de anul trecut

Ca membru al Comitetului Executiv al FRF, Iorgulescu își completează veniturile cu o sumă minimă, de 7.200 de lei anual, dar și din pensie - în jur de 6.000 de lei lunar. La capitolul pensii, Gino l-a menționat și pe fiul său, Mario Iorgulescu, autorul unul accident teribil, în care a omorât un om după ce a condus beat și drogat. Acesta este condamnat de instanțele din România, dar italienii refuză să-l extrădeze.

image

În declarația de avere depusă de tatăl său, Mario figurează la capitolul pensii în două rânduri: o dată cu 2.649 de lei anual, și o dată cu 8.583 de euro, tot anual.

Gino Iorgulescu, deși are un deceniu în fruntea Ligii Profesioniste, a dat puține ori impresia că este implicat în destinele fotbalului românesc. De altfel, rezultatele vorbesc de la sine.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite