Mario Iorgulescu nu dă doi bani pe justiția din România. Declarație halucinantă: „Vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, sfidează justiția română. În prima declarație de după condamnarea sa la 15 ani și 8 luni de închisoare după groaznicul accident pe care l-a provocat, tânărul spune că nu va face nicio zi de pușcărie.

Mario Iorgulescu nu dă doi bani pe justiția din România FOTO Instagram/ Mario Iorgulescu
Mario Iorgulescu nu dă doi bani pe justiția din România FOTO Instagram/ Mario Iorgulescu

Tânărul, care în urmă cu aproape 4 ani a provocat un accident mortal în Capitală, a vorbit pentru prima data despre tragedie. În plus, tânărul de 27 de ani susține că este bolnav și, în niciun caz, nu este un criminal, relatează stirileprotv.ro

 Iorgulescu Jr. susține că nu era sub influența drogurilor, când a urcat la volan, iar acuzația de omor nu se justifică.

 „Nici măcar. Culpă comună, pentru că șoferul care, din păcate, și-a pierdut viața... Eu eram băut la volan, recunosc, am reacționat pe moment, într-o criză de nervi, și m-am urcat băut la volan, un lucru pe care eu nu îl fac defel, pentru că mereu am fost cu câte un bodygoard sau un șofer după mine”, a spus Mario Iorgulescu.

În prezent, tânărul este internat într-o clinică din Italia și spune că pedeapsa pe care a primit-o după ce a fost găsit vinovat și de omor, este nedreaptă. Mai mult decît atât, el exclude să apară în fața instanței în România pentru a-și susține nevinovăția.

 „Da. În România, niciodată. Eu nu mai vreau să aud de România cât oi trăi. Vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie”, adăugând că este protejat de statul italian, acolo unde se află de aproape 4 ani. „Pentru că sunt protejat de statul italian, care îmi recunoaște actele medicale și care ia în considerare că nu sunt capabil de a conștientiza problemele medicale pe care le am”, a explicat tânărul.

Mario Iorgulescu a contestat deja sentința Tribunalului prin care a fost condamnat la 15 ani și opt luni de închisoare. Curtea de Apel București a fixat primul termen de judecată peste două luni.

"Suferă de acele probleme psihice"

Mario Iorgulescu nu va face nicio zi de închisoare deoarece autoritățile italiene au respins definitiv solicitarea autorităților române de emitere a mandatului european de arestare, potrivit avocatului Florin Durgheu.

„Autoritățile italiene au respins în mod definitiv mandatele europene de arestare și au constatat că Mario suferă de acele probleme psihice.

Autoritățile române nu și-au pus problema că Mario este chiar o persoană bolnavă, pentru că dacă nu ar fi nu ar sta internat într-o clinică de psihiatrie din Italia cât timp are rezidență în Italia, iar familia deține o proprietate la Milano. Niciun om sănătos la cap nu stă internat la psihiatrie în condițiile în care are apartament la Milano”. 

Detalii înfiorătoare despre victima lui Iorgulescu

Judecătorii de la Tribunalul București au dat publicității, pe 23 februarie 2023, motivarea condamnării lui Mario Iorgulescu în cumplitul accident petrecut în București, în 2019. Detalii înfiorătoare ies la iveală despre victima tânărului iresponsabil. În urma impactului, trupul acestuia a fost practic zdrobit.  

Mario Iorgulescu a fost condamnat, în primă instanţă, la 15 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, fiind în prezent în Italia. Sentinţa finală va fi dispusă de Curtea de Apel Bucureşti.

Un martor al groaznicului accident a povestit în instanţă scene oribile de la locul impactului şoferul din cealaltă maşină fiind găsit aruncat pe jos - "stătea ca un covrig, era tot rupt în el, îl ţineau doar pantalonii".

"Martorul a descris coliziunea ca pe "un şut pe care îl dai la minge", vehiculele nu s-au răsturnat, ci s-au târât. Autoturismul (lui Iorgulescu, n.r.) a ajuns cu faţa spre Chitila, urcat pe bordură, aproape lipit de un stâlp, ca şi cum ar fi fost parcat lateral. Celălalt autoturism era în flăcări în partea din faţă, la capota motor, unde avea distrugeri mari. Imediat după coliziune, a oprit martorul, a sărit din maşină şi a mers cu gândul să îl scoată de acolo, dar când a mers spre maşină l-a văzut pe acesta pe iarbă, pe câmpul de lângă vehicul. Conform martorului, victima "stătea ca un covrig, era tot rupt în el, îl ţineau doar pantalonii", era pe câmp în lateral pe partea dreaptă a autoturismului. Martorul a presupus că victima a fost proiectată pe uşa din dreapta a maşinii, după care uşa s-a blocat la loc. Victima avea ochii închişi, martorul ţipa la ea cât putea de tare, gândindu-se că, dacă ar încerca să o mute, i-ar face mai mult rău, nici nu credea că era mort, fiind sigur că medicii îl vor salva. Cât martorul era lângă victimă, în zonă au venit şi alte persoane în trecere. A strigat la ele să vină ambulanţa, apelând el însuşi numărul de urgenţă. Ambulanţa a sosit în circa 7-8 minute, iar în această perioadă a venit o femeie care spunea că e asistentă, i-a pus mâna la gât şi a spus că era mort şi că se duce la celălalt şofer să îl salveze, adică la inculpat", a relatat martorul, a;á cum reiese din motivarea deciziei din 10 februarie.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite