Gigi Nețoiu, de nerecunoscut: Prima sa apariție publică după mult timp FOTO

0
Publicat:

Gigi Nețoiu (63 de ani) face parte din categoria oamenilor de fotbal care aparțin trecutului în România. Pe vremuri, Nețoiu a fost patron la Rocar București, Universitatea Craiova și un important acționar, la Dinamo, când formația din „Ștefan cel Mare“ controla și vântul în fotbalul intern, așa cum se lăuda Cristi Borcea, bun prieten cu Nețoiu.

Gigi Nețoiu, omul de fotbal pe care îl știam când era în prim-plan
Gigi Nețoiu, omul de fotbal pe care îl știam când era în prim-plan

Din păcate, atât pentru Dinamo, cât și pentru acționarii ei, „controlarea vântului“ și nu numai s-a făcut cu prețul unor practici ilegale. Iar în 2014, Nețoiu s-a aflat în grupul celor condamnați la închisoare în „Dosarul Transferurilor“. Omul de afaceri a primit o condamnare cu executare pentru 3 ani și 4 luni. A ieșit însă mai devreme, în decembrie 2015. Odată eliberat, Gigi Nețoiu a ieșit din prim-plan și s-a îndepărtat de fotbal.

Gigi Nețoiu, luni seară, la meciul Voluntari - CFR Cluj. FOTO: Antena Sport
Gigi Nețoiu, luni seară, la meciul Voluntari - CFR Cluj. FOTO: Antena Sport

Acum, într-o apariție rară pe un stadion, la meciul Voluntari – CFR Cluj (0-1), fostul acționar al lui Dinamo a fost fotografiat și intervievat de Antena Sport. Iar imaginile cu Nețoiu arată un om schimbat total, greu de recunoscut.

Cu ocazia dialogului cu Antena Sport, Nețoiu a ținut să-i ia apărarea lui Victor Pițurcă, aflat acum în atenția DNA într-un caz ultramediatizat: „Cred 100% în nevinovăția lui. E o chestie… am rezolvat problema cu COVID-ul și a rămas Pițurcă vinovatul?! E o chestie regretabilă ce i se întâmplă, dar sunt sigur că e nevinovat“.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri