Gigi Becali, încă o „perlă” adăugată în vasta colecție. Cum „citește” patronul FCSB

0
Publicat:

Gigi Becali vrea mai mulți bani din drepturile de televizare, astfel că s-a lansat într-un nou monolog doar de el înțeles. Patronul FCSB i-a cerut 40 de milioane de euro lui Zoltan Teszari, mogulul de la DigiSport, cu 10 mai mult față de cât primește LPF la momentul actual. La finalul declarației, omul de afaceri a dat-o iar ”în bălării”.

Gigi Becali face mereu declarații ieșite din comun. Foto Sportpictures
Gigi Becali face mereu declarații ieșite din comun. Foto Sportpictures

Contractul semnat de eAD cu Liga Profesionistă de Fotbal care va intra în vigoare din vara acestui an este de 30 de milioane de euro + TVA, însă Becali nu crede că suma e cea corectă, el cerând 40 de milioane de euro.

„Cât luăm din drepturile de televiziune? 30 de milioane… Au mai crescut cu 7, 8, 10 milioane. Acum o să vină iar… Uite, reînnoim contractul, mai mărim cu zece milioane. Unde e criza? Păi vreau mai mult. Noi nu avem un fotbal extraordinar de mare, dar problema este situația care e în România, cu transmisiile astea, cu ce fac ei, că eu folosesc altfel…

Cere 40 de milioane drepturi de televizare

Trebuie să speculăm și noi faptul că ei au nevoie. Nu? Eu dacă văd că tu ai nevoie de mine, îți spun… «Băi, tu faci rating cu mine, dă-mi și mie două-trei mii la o intervenție». Așa și noi cu Digi, cu Teszari… «Băi, vrei să le iei drepturile? Păi tu câștigi nu știu cât… Atunci să ne mai dai și nouă atât» La 40 trebuie să fie! Nu că ar fi corect, la 40 ca să câștigăm și noi ceva mai mult. Cam acolo ar fi, cam 40, cred eu…. Atunci ei dacă văd… Anglia, sute de milioane, un miliard… Uite Haaland, o să vezi că o să coste un miliard”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Apoi, patronul FCSB s-a lăudat că a ghicit suma de transfer a lui Radu Drăgușin la Tottenham, făcându-se că uită alte multe predicții în care a anunțat cu surle și trâmbițe că-și va vinde jucătorii pe zeci de milioane de euro, lucru care s-a întâmplat arareori. Totodată, Gigi Becali ș-a adăugat în colecția de ”perle” încă una: ”Când ți-am zis eu de Radu Drăgușin că o să facă 30 de milioane? Și fix cu 30 s-a vândut! Vezi cum le ghicesc? Pentru că de ce?  Pentru că eu mă uit, și văd… Citesc în neant… Citesc în aer, citesc în viitor, citesc în umbre…”.

Câteva ”perle” marca Gigi Becali

„Meritul pentru titlul câștigat de Steaua e 50% al lui Olăroiu și 50% al lui Protasov, dar cel mai mare merit e al meu.”

 „Nici nu știți ce sensibilitate am eu în suflet, dar nu știu să mă exprim. Dacă aș ști, aș vorbi mai frumos decât Liiceanu și Pleșu.”

„Tu ești femeie, deci mai puțin cu inteligența. Ai vreo femeie care să fie campioană la șah?! Niciodată o femeie nu poate să bată un bărbat la șah!”

„Am citit “Manualul războinicului luminii” cu două markere. Cu galben am subliniat pasajele care mi-au plăcut și unde m-am identificat cu eroul cărții, iar cu verde pe cele care nu mi-au plăcut și nu le-am citit.”

„Dacă mă respecți o dată, te respect și eu tot o dată. Dacă nu mă respecți o dată, eu nu te respect de cinci ori.”

Oligofren vs zdreanță

„M-am certat cu Mitică Dragomir, dar fără jigniri. El m-a făcut oligofren, eu l-am făcut zdreanță, dar nu ne-am insultat. În schimb Marian Iancu e obraznic și umblă cu tot felul de jargoane care nu e bine să le dai la presă.”

„Știți cât de mult scuip eu televizorul la mine acasă? Cum văd un nenorocit care vorbește de binele public, cum îi trag un scuipat.”

„După ce-am văzut filmul Mihai Viteazul, mi-am zis că vreau să fac și eu pentru România ce-a făcut Mihai Viteazul sau măcar Amza Pellea.”

„Am vorbit cu văru-meu Giovani și cu Victor să facem un partid care să fim mai tari ca frații Kennedy. Am fi condus România. Dar n-au vrut, fraierii.”

Face istorie când se dă jos din pat

„Două ore și jumătate n-a existat nicio secundă în care să nu fiu campion.”

„Eu am ajuns aici pe labele mele de urs și pe sabia mea.”

 „Eu cu viața mea, în fiecare dimineață de când mă dau jos din pat, fac istorie.”

 „Steaua va purta zimbrul lui RAFO pe piept pentru un milion de euro. Asta înseamnă că Steaua nu-și murdărește tricourile decât pentru sume care merită.”

„Dacă marcăm un gol la început, pe urmă putem să jucăm și la 0-0.”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite