Gigi Becali o vede deja pe FCSB campioană, Mihai Stoica răspunde: „Trebuie să fii un idiot notoriu să zici asta”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCSB defilează în campionat, distanțându-se la 11 puncte de principalele urmăritoare, Rapid și CFR Cluj. În stilul caracteristic, patronul Gigi Becali a decretat ieri că echipa sa e deja campioană, dar a fost contrat dur de angajatul său, Mihai Stoica.

Gigi Becali se vede deja în Liga Campionilor. Foto Sportpictures
Gigi Becali se vede deja în Liga Campionilor. Foto Sportpictures

După 4-0 cu UTA, și după ce CFR Cluj și Universitatea Craiova s-au împiedicat, finanțatorul roș-albaștrilor a anunțat că e sigur că FCSB va lua titlul. „Dacă noi intrăm cu 8 puncte diferență... Toți se bat pentru locul 2. Titlul e gata! E luat. Nu au ce să mai facă. Părerea mea că locurile 2-3 vor fi CFR Cluj și Craiova. Pe 4 și 5 vor fi Rapid și Farul. Nu știu care. Și Sepsi va fi pe locul 6. Așa cred eu că va fi. Nici arbitrii nu vor mai avea ce să facă”, a declarat Gigi Becali.

Calcule, abia după startul play-off-ului

La câteva ore distanță după declarația patronului, managerul Mihai Stoica a declarat că nici nu se pune problema ca la echipă să se gândească în felul acesta: „Fac pariu că acum dacă discutăm cu băieţii noştri şi îi pui să spună următoarele trei meciuri, niciunul nu ştie. Nu-i interesează. O iau meci cu meci. Nu există niciun target. Chiar nu suntem campioni. Știm că nu suntem. Avem speranţe, avem încredere, dar încă nu suntem campioni.

Acum două sezoane, CFR Cluj avea un avans de 14 puncte. Au rămas 7 puncte la intrarea în play-off, iar după doar două etape au mai rămas cu un avans de două puncte. Trebuie să fii un idiot notoriu să zici că eşti campion înainte să înceapă play-off-ul”, a spus MM Stoica la OrangeSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite