Gigi Becali a scăpat de Andrea Compagno, jucătorul pe care l-a distrus într-un an și jumătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrea Compagno a plecat de la FCSB, transferându-se la Tianjin Tiger. Chinezii vor plăti o sumă derizorie pentru atacantul italian, 120.000 de euro, după ce Gigi Becali îl cumpărase în septembrie 2022, de la FCU Craiova, cu 1,5 milioane de euro.

Andrea Compagno va juca în campionatul Chinei. Foto Sportpictures
Andrea Compagno va juca în campionatul Chinei. Foto Sportpictures

Jucătorul căzut în dizgrația patronului FCSB a reușit să-și găsească echipă după ce Gigi Becali i-a tot scăzut prețul ca să scape de el. Andrea Compagno a semnat în China, cu Tianjin Jinmen Tiger, mutare intermediată de impresarul Florin Vulturar.

Asiaticii vor plăti 120.000 de euro pentru acest transfer. Atacantul italian va beneficia de o creștere substanțială a salariului. De la 15.000 de euro pe lună, cât primea la FCSB, el va încasa la chinezi aproape 60.000 de euro pe lună.

S-a săturat de subiectul Compagno

„Nu mă mai sunați ca să mă întrebați de Compagno. Gata, m-am săturat de subiectul ăsta. L-am dat pe 120.000 și nu trebuie să intereseze pe nimeni de ce l-am dat pe atât. Pleacă în China. Am pierdut eu în viața mult mai multi bani cu alți jucători”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Andrea Compagno pleacă după un an și jumătate în tricoul roş-albaştrilor. A fost transferat pe 1,5 milioane de euro de la FC U Craiova, în septembrie 2022, devenind rapid un om de gol la echipa lui Gigi Becali, marcând sezonul trecut 21 de goluri în 39 de partide. În această stagiune, el a înscris doar de 4 ori în 23 de meciuri, drept pentru care patronul FCSB s-a debarasat rapid de serviciile sale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite