Formula 1: Maria Șarapova, apariție provocatoare la Marele Premiu din Monaco. Ce a făcut rusoaica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maria Șarapova a fost principala atracție în calificările Marelui Premiu al Principatului Monaco. Rusoaica a fost chemată de organizatori să premieze pilotul care va pleca din pole-position în cursa de azi. Masha i-a acordat distincția lui Max Verstappen.

Maria Șarapova i-a acordat premiul lui Max Verstappen. Foto Profimedia
Maria Șarapova i-a acordat premiul lui Max Verstappen. Foto Profimedia

Într-un perisaj de vis, dominat de iahturile strălucitoare ale miliardarilor, Formula 1 a ajuns în cel mai pitoresc oraș european, Monte Carlo. Și cum obrazul subțire cu cheltuială se ține, mereu eleganta Maria Șarapova a fost invitată să facă oficiile în calificări.

Norocosul care va plecat azi din pole-position a fost Max Verstappen, cel care a reușit, după o bătălie pe muchie de cuțit cu Fernando Alonso, să-și câștige dreptul de a pleca primul în cursă.

Fosta jucătoare de tenis, încântată de întâlnirea cu pilotul olandez. Foto Profimedia
Fosta jucătoare de tenis, încântată de întâlnirea cu pilotul olandez. Foto Profimedia

Aproape neschimbată la cei 36 de ani împliniți în aprilie, rusoaica și-a făcut apariția pe circuit îmbrăcată într-un costum galben, cu un sacou ușor decoltat și a întors toate privirile. Legătura Mashei cu Formula 1 este iubitul ei, afaceristul Alexander Gilkes, un mare fan al sporturilor cu motor.

Cursa din Principatul Monaco e programată astăzi, de la ora 16:00, în direct la Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite