Maria Sharapova, dezvăluiri neașteptate după retragere! A recunoscut cine este singura sportivă de care i-ar fi fost frică: „Slavă Domnului că m-am retras“

0
Publicat:

Rusoaica a recunoscut că i-ar fi fost frică de un duel cu Ons Jabeur (28 de ani, locul 2 WTA), devenită anul trecut prima sportivă din Africa ce reușește să ajungă într-o finală de Grand Slam.

Maria Sarapova s-a retras din tenis
Maria Sarapova s-a retras din tenis

Maria Sharapova a acordat in interviu în care a lăudat-o pe cu Ons Jabeur, din Tunisia, pentru faptul că a ajuns departe, deși a trecut prin mari greutăți. Ea s-a declarat fascinantă de modul cum lovește mingea.

"Să vii de nicăieri, fără nicio resursă, fără nicio investiție și să depășești toate barierele, pe lângă ce înseamnă pentru familia și țara ei, este incredibil.  Când mă uit la Ons, cred că nu m-aș fi descurcat foarte bine împotriva ei. Ar fi fost un coșmar să o am ca adversară. Slavă Domnului că m-am retras, pentru ca are un slice, Dumnezeule!", a spus Sharapova, conform Tennis World USA

Maria Sharapova a devenit mamă

Maria Sharapova a devenit mamă în vara anului trecut, după ce a născut un băiețel.

Ea se concentrează acum pe viața de familie, alături de logodnicul ei, Alexander Gilkes, cei doi locuind în Los Angeles. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite