FCSB, imaginea care arată debandada creată de Becali: Ce apare în rubrica antrenorului FOTO

0
Publicat:

FCSB a câștigat meciul cu Farul Constanța, ultima ei șansă de a rămâne în lupta pentru titlul după care aleargă din 2015 încoace. Grație victoriei de luni seară, echipa patronată de Gigi Becali a strâns clasamentul play-off-ului la vârf, primele trei formații fiind despărțite acum de doar 2 puncte!

Becali

Faptul că FCSB are șanse reale la locul 1, când mai sunt șase etape de jucat, e un miracol fotbalistic! Pentru că, la această echipă, rolul antrenorului a fost redus la o simplă marionetă, omul de pe bancă fiind cel care preia și execută ordinele patronului Gigi Becali. Care și-a și expus, în mod repetat, „filosofia“: FCSB, adică Faci Ce Spune Becali!

Pe fondul acestei situații, au fost atât de multe schimbări pe banca tehnică, încât cei de la site-ul Soccerway.com le-au și pierdut șirul! Iar în acest moment, în rubrica rezervată antrenorului principal apar... patru nume: Mihai Pintilii, Leo Strizu, Lucian Filip și Ilias Charalambous! Lipsește, în schimb, adevăratul antrenor principal: Gigi Becali!

Soccerway jpg

Dintre cei patru oameni, care sunt trecuți de Socceway.com ca fiind antrenori ai FCSB-ului, Pintilii e cel fără licența PRO, care însă, în realitate, conduce ședințele de pregătire. Leo Strizu e omul care, o perioadă, și-a închiriat licența PRO, document care îi lipsește lui Pintilii. Lucian Filip a ajuns pe bancă, ca interimar, după ce Strizu a demisionat. În fine, cipriotul Charalambous e noul antrenor cu licența PRO, pentru a scuti clubul de noi amenzi și penalizări, în condițiile în care în organigrama echipei trebuie să figureze un tehnician care deține acest document.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite