Cine este femeia care ar putea prelua FCSB de la Gigi Becali: „Acum ține echipa!” VIDEO

0
Publicat:

O întrebare pe care multă lume și-o pune după ce Gigi Becali a declarat, în mai multe rânduri că vrea să se retragă din fotbal este cine ar putea să îi ia locul la conducerea clubului FCSB.

Potrivit fostului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, cel mai bun om pentru rolul de patron al FCSB este chiar Alexandra, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, scrie  la Fanatik

 „Acum ține echipa! Are o personalitate debordantă. A învățat și carte. E fată foarte deșteaptă, o cunosc foarte bine, o respect. Suflă vreunul (n.r.- dacă s-ar putea impune în fața fotbaliștilor de la FCSB)? Fac pariu pe ce vrei tu”, a spus Dumitru Dragomir, pentru sursa citată.

Dumitru Dragomir a oferit detalii despre atuurile Alexandrei Becali. 

El a dezvăluit că și fiica lui Gigi Becali investește serios în același domeniu. „Este frumoasă, deşteaptă şi cu mulţi bani. Am învăţat-o multe că e vecină cu mine. Face un bloc absolut de senzaţie... Tot aşa, cu piscină la etaj. Vine de 3-4 ori pe săptămână, stă câte o oră sau o oră şi jumătate pe şantier”, a spus Dumitru Dragomir, la finalul anului trecut, scrie Click.

Detalii despre femeia care ar putea prelua FCSB de la Gigi Becal, în Click!

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite