Gigi Becali, în genunchi toată slujba de Prohod. Fostul arbitru Alexandru Tudor a cântat în corul bisericii FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali (64 de ani) și Alexandru Tudor (51 de ani) nu au ratat Denia Prohodului din Vinerea Mare, la Catedrala Patriarhală Sfinții Împărați Constantin și Elena din București. Finanțatorul celor de la FCSB și fostul arbitru au fost surprinși pe imaginile live transmise de Trinitas TV din interiorul bisericii.

Gigi Becali a stat în genunchi pe parcursul întregii slujbe. Captură Trinitas TV
Gigi Becali a stat în genunchi pe parcursul întregii slujbe. Captură Trinitas TV

Gigi Becali a stat pe durata întregii Slube în genunchi, în imediata apropiere a preoților. Alexandru Tudor a făcut parte din corul bărbaților. Ambii sunt extram de credincioși. Ba chiar Tudor a fost cooptat în staff-ul FCSB pentru că e apropiat de Dumnezeu

De-a lungul timpului, Gegi Becali și Alexandru Tudor au fost întrebați dacă iau în calcul varianta de  a deveni călugări. Patronul FCSB e convins că da, spunând: „Vreau să îmi aranjez fetele, nepoții, le las averea mea și o să plec în munți, mă călugăresc. O să veniți să-mi luați interviuri prin codrii în care mă voi afla”.

Alexandru Tudor a făcut parte din corul bisericii. Captură Trinitas TV
Alexandru Tudor a făcut parte din corul bisericii. Captură Trinitas TV

În schimb, fostul arbitru nu o va face: „Asta pot face doar oamenii de excepție, nu eu. Trebuie să fii capabil, trebuie să ai calități și putere interioară, nu ca mine...”.

becali jpg
SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite