Daniel Pancu a explicat incidentul cu Gabi Tamaş: „Mi-a spart un vas de sânge din nas şi mi-a dat sângele“. Grigoraş, antrenorul lui CFR, a vorbit şi el despre viitorul său elev

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pancu susţine că n-a fost vorba despre nicio bătaie, ci doar un accident. FOTO: Răzvan Păsărică
Pancu susţine că n-a fost vorba despre nicio bătaie, ci doar un accident. FOTO: Răzvan Păsărică

Daniel Pancu s-ar fi bătut cu prietenul său Gabi Tamaş, într-un bar din Bucureşti, din Centrul Vechi. Informaţia a fost furnizată de site-ul wowbiz.ro, în această după-amiază. Spre seară, atacantul Rapidului a oferit propria versiune a evenimentelor.

„S-a dat prea multă amploare incidentului cu Tamaş. Nu a fost nici o bătaie. Pur şi simplu el m-a găsit pe mine într-un restaurant, am stat puţin de vorbă. Discutam despre săriturile la cap şi el, fiind mai euforic, a insistat să-mi arate cum se sare la cap în Anglia. Şi, când am sărit amândoi el m-a lovit cu cotul în nas şi puţin la ochiul drept. Mi-a spart un vas de sânge din nas şi mi-a dat sângele. Asta a fost tot, nici o bătaie, pur şi simplu s-a întâmplat. Nu ştiu de unde a apărut că băuserăm două zile, el m-a găsit pe mine acolo întâmplător“, a declarat Daniel Pancu, pentru Mediafax.

Altfel, Prosport anunţă că Gabi Tamaş, care şi-a reziliat recent contractul cu echipa engleză West Bromwich Albion, a ajuns marţi după-amiază la Cluj, unde va semna cu CFR. 

Grigoraş: „Nu mă interesează ce face în afara terenului

Petre Grigoraş, antrenorul echipei din Gruia, a vorbit şi el despre posibilul său viitor elev şi incidentul în care a fost implicat acesta. 

„Eu nu ştiu nimic despre posibilitatea ca Gabi Tamaş să vină la noi. Dar, dacă se va întâmpla asta, eu îl aştept cu mare plăcere. E o onoare pentru mine să-l antrenez. Nu mă interesează ce face în afara terenului, vreau să văd ce poate în teren“, a spus Grigoraş, la DigiSport.

Fundaşul central Gabi Tamaş (29 de ani) a evoluat din ianuarie 2010 la WBA, în primele şase luni doar sub formă de împrumut, de la Auxerre, dar, după un prim sezon bun, n-a mai prins foarte des echipa „coţofenelor“. 

În total, Tamaş a jucat 77 de meciuri (3 goluri), în campionat, la echipa din prima ligă engleză. 

„Bad Boy“ Tamaş

Gabi Tamaş s-a confruntat cu numeroase probleme de natură extrasportivă, de-a lungul carierei. Cea mai recentă ieşire a avut-o în iulie, când a spart uşa unui bloc în Bucureşti, după o noapte de beţie. Ulterior, Tamaş a ajuns la o secţie de poliţie din Capitală, iar pe drum ar fi agresat doi reprezentanţi ai forţelor de ordine. 

Fundaşul a fost trimis în judecată pentru ultraj şi a avut o interdicţie de 30 de zile de a părăsi ţara. Atunci, Mircea Sandu îi recomanda fotbalistului fie să renunţe la cariera sa sportivă, fie să treacă printr-o clinică de dezalcoolizare şi să consulte un psiholog.

Tamaş, cercetat penal pentru declaraţii obscene la adresa poliţiştilor: „Vă dezbrac, jegoşilor. Vă arăt eu cine sunt!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite