VIDEO Filmul scandalului în urma căruia fotbalistul Gabriel Tamaş a fost dus la Poliţie. Acesta a primit interdicţie de a părăsi ţara timp de 30 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reputaţia lui Gabi Tamaş este cea de alcoolist notoriu FOTO Mediafax
Reputaţia lui Gabi Tamaş este cea de alcoolist notoriu FOTO Mediafax

Internaţionalul român Gabriel Tamaş, jucător al echipei engleze West Bromwich Albion, a primit  interdicţie de a părăsi ţara timp de 30 de zile, în urma incidentelor pentru care a fost dus la audieri, vineri dimineaţă, de poliţiştii Secţiei 1. Interdicţia a fost dispusă de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, după ce Gabriel Tamaş a spart uşa unui bloc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, fiind extrem de violent.

UPDATE Fotbalistul poate contesta măsura preventivă, în termen de trei zile, la instanţă. Tamaş este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice şi distrugere, potrivit unor surse judiciare.

UPDATE Incidentul de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, nr. 25, al cărui „protagonist“ a fost jucătorul Gabriel Tamaş a avut loc astăzi, în jurul orei 07.30.

Tamaş care potrivit martorilor era „beat şi, pe deasupra părea şi drogat“ a dat cu piciorele în uşa de la intrarea blocului până a spart placajul de jos al uşii şi a intrat în bloc.

Deocamdată, nimeni nu ştie ce căuta fotbalistul dis-de-dimineaţă la blocul cu pricina, dacă greşise imobilul sau căuta pe cineva chiar acolo.

Martor: „Tremuram toată, nici nu vreau să-mi amintesc ce s-a întâmplat“

Cea care l-a văzut prima pe fotbalist la uşa blocului a fost femeia de serviciu. Aceasta a crezut că e vreun aurolac şi nu a vrut să-i deschidă. Când a văzut însă că bărbatul e beat, că insistă să intre şi că devine violent, a cerut ajutor la un vecin.

„Tremuram toată, nici nu vreau să-mi amintesc ce s-a întâmplat. M-am speriat foarte tare, nu vreau neam de neamul meu să mai treacă prin aşa ceva. Eu nu îl cunosc, nu ştiu cine este, că e fotbalist sau nu.Sincer vă spun, am crezut că e vreun aurolac şi nu am vrut să-l las să intre“, a povestit menajera pentru adevărul.ro

Faptul că nu a fost lăsat să intre în bloc, l-a înfuriat şi mai tare pe fotbalist care a început să lovească cu pumnii şi cu picioarele în uşă şi geamuri.

„Dacă a văzut că nu poate intra, a început să dea cu picioarele şi cu pumnii în geamuri. Până la urmă, aţi văzut, a spart placajul de jos. Parcă era nebun. A început cu ameninţări, cu înjurături. M-am speriat foarte tare, am fugit să-l chem pe vecinul. Între timp, el a spart uşa şi a intrat. A urcat până la etajul unu“, continuă să povestească femeia.

Tamaş, dus în cătuşe la Secţia de poliţie

Gabriela Benga, administratorul blocului, a mărturisit la rândul ei, că s-a speriat foarte tare de scandalul produs de fotbalist. 

„Am sunat la 112, a venit un echipaj de poliţie şi l-a percheziţioanat. A fost recalcitrant şi cu poliţiştii. A început să ţipe la ei că-l bate. I-au pus cătuşele, l-au pus în maşină şi l-au dus la secţie. Nu pot să înţeleg cum a putut să urce scările până la etajul unu că nici nu se putea ţine pe picioare. Nu am ştiut cine este, vecinul l-a recunoscut că e fotbalistul Tamaş, că el e mare microbist. Avem camere de supraveghere la bloc şi pe ele se vede clar ceea ce a făcut“.

UPDATE Cum era de aşteptat, selecţionerul Victor Piţurcă l-a exclus din lotul primei reprezentative pe Tamaş, în locul său chemându-l pentru amicalul cu Trinidad Tobago pe Dragoş Grigore de la Dinamo, care va ajunge în cantonamentul de la Mogoşoaia al naţionalei în următoarele ore.

UPDATE Ajuns la sediul Poliţiei, Tamaş a fost dezorientat şi nu ştia ce caută pe mâna oamenilor legii. "Ce caut eu aici, cine m-a adus aici?", i-a întrebat fotbalistul pe poliţişti. Tamaş a solicitat prezenţa avocatului său, care a ajuns şi el la Poliţie pentru a-şi apăra clientul, scrie gsp.ro

Fotbalistul a fost reţinut de poliţişti după ce a provocat un scandal monstru în zona Iancu de Hunedoara din Capitală. Potrivit martorilor acestui incident, Tamaş era beat în moment în care a spart uşa unui bloc situat în acea zonă.

Gabriel Tamaş - momentul în care sparge uşa unui bloc

Tamaş a fost dus cu cătuşe la mâini la secţia de Poliţie, unde le oferă declaraţii oamenilor legii. Cel mai probabil, fotbalistul va primi o amendă drastică şi va fi obligat să repare stricăciunile făcute la blocul din Bucureşti. 

Tamaş nu este la prima ieşire de acest gen. Recunoscut pentru escapadele sale şi pentru că este un prieten devotat al alcoolului, fotbalistul şi-a bătut soţia şi a făcut scandal în mai multe restaurante din Bucureşti, fiind un client mai vechi al poliţiştilor, informează România TV.

Gabi Tamaş fusese convocat cu o seară înainte de Victor Piţurcă pentru amicalul cu Trinidad Tobago. Cel mai probabil, după acest incident, selecţionerul, recunoscut pentru că nu tolerează actele de indisciplină, va renunţa la serviciile fundaşului.


Gabriel Tamaş, fotbalistul problemă. Beţiile de pomină ale jucătorului român

Gabriel Tamaş, pe cât este de talentat ca fotbalist, pe atât este de rebel ca persoană. Excentricul jucător este recunoscut în ţară, dar şi în străinătate pentru desele sale escapade şi pentru problemele pe care le-a avut cu Poliţia. adevarul.ro vă prezintă câteva dintre cele mai straşnice beţii ale internaţionalului român.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite