Mircea Sandu despre Gabi Tamaş: „La dezalcoolizare şi psiholog sau să se lase!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Tamaş, criticat pentru viaţa sa extrasportivă FOTO Mediafax
Gabriel Tamaş, criticat pentru viaţa sa extrasportivă FOTO Mediafax

Preşdintele Federaţiei Române de Fotbal, MIrcea Sandu, nu s-a numărat printre cei care au fost indulgenţi cu escapadele lui Gabriel Tamaş. Oficialul FRF l-a crititcat pe fundaşul care evoluează în Premier League şi i-a dat un ultimatum în cariera sa.

Mircea Sandu l-a „taxat“ pe românul care evoluează la West Bromwich Albion, care a intrat în atenţia presei zilele acestea după ce a petrecut în cluburile din Galaţi. 

„Sunt foarte supărat pe Tamas, el trebuie să se gândească la familie...Are o mamă, are tată... El se face de râs. Citeam că iar a încins o băutură, în Galaţi. Ori e alcoolic şi trebuie să se ducă la un centru de dezalcoolizare şi la un psihiatru sau un psiholog să-l liniştească, ori să se lase de fotbal“, a declarat oficialul FRF pentru DolceSport.

Incidentul care a provocat reacţii stupefiate s-a petrecut în dimineaţa zilei de 31 mai, când Tamaş a ajuns la Poliţie după ce s-a îmbătat şi a spart geamul unui bloc din capitală. Cu toate că lucrurile se calmaseră, fundaşul a stârnit iar dezaprobări după ce a petrecut în Galaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Mircea Sandu: „Piţurcă poate să stea liniştit. Steaua? Vom vedea!“

Cornel Dinu: „Nu înţeleg de ce e Victor Piţurcă ţinut în braţe“

Ion Crăciunescu se întoarce la CCA. Planurile fostului mare arbitru de fotbal

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite