Dan Petrescu își salvează scaunul la Jeonbuk. Succes în Liga Campionilor Asiei, după 5 eșecuri consecutive

0
Publicat:

Jeonbuk s-a impus pe teren propriu, scor 2-1, împotriva formației Kitchee din Hong Kong, într-un meci din prima etapă a Ligii Campionilor Asiei. A fost primul succes al echipei din Dan Petrescu, care venea după 5 partidă fără victorie, toate în campionatul Coreei de Sud.

Dan Petrescu le-a recâștigat încrederea șefilor săi. Foto Jeonbuk Motors
Dan Petrescu le-a recâștigat încrederea șefilor săi. Foto Jeonbuk Motors

Trupa lui Dan Petrescu a deschis scorul repede, atunci când Hong Jeong-Ho a marcat în minutul 6. Replica celor de la Kitchee a venit în actul secund, atunci când Mikael a egalat, în minutul 56, însă Jeonbuk a mai înscris o dată, prin Han Kyo-Won, în minutul 61. A fost o victorie venită exact la momentul oportun pentru antrenorul român, care îi pusese deja pe gânduri pe șefii clubului.

Jeonbuk Motors, echipă pregătită de Dan Petrescu, face parte din grupa F din Liga Campionilor Asiei, alături de Bangkok United (Thailanda), Lion City Sailors (Singapore) şi Kitchee (Hong Kong). Următorul meci al românului va avea loc pe data de 24 septembrie, atunci când Jeonbuk va merge pe terenul lui Gwangju. În competiția internă, elevii antrenorului român ocupă locul 6 în clasament, cu 43 de puncte acumulate după 30 de meciuri jucate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite