Dan Petrescu leagă victoriile cu Jeonbuk. Antrenorul advers, invidios pe salariul românului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jeonbuk, echipa antrenată de Dan Petrescu, a învins-o azi în etapa a 31-a din Coreea de Sud pe Gwangju, scor 1-0. Pentru antrenorul român a fost prima victorie în deplasare obținută alături de echipa sa, dar și un succes venit după 3 egaluri si două înfrângeri.

Dan Petrescu, mulțumit de victoria cu echipa de pe locul 3 din Coreea de Sud. Foto Facebook
Dan Petrescu, mulțumit de victoria cu echipa de pe locul 3 din Coreea de Sud. Foto Facebook

Chiar înainte de acest meci, Dan Petrescu mai obținuse o victorie în Liga Campionilor Asiei, 2-1 cu o formație din Hong Kong. Contra lui Gwangju, Jeonbuk a marcat o singură dată, în minutul 73, profitând de o deviere a unui apărător advers. Succesul o urcă pe Jeonbuk pe locul 5, cu 46 de puncte, la doar două distanță de adversara de azi, aflată pe ultima treaptă a podiumului. Totuși, este încă puțin pentru o formație care a câștigat campionatul din Coreea de Sud, consecutiv, între 2017 și 2021.

Antrenorul lui Gwangju: „Cât de mult câștigă Dan Petrescu?”

La finalul partidei, Lee Jung-hyo, antrenorul lui Gwangju FC, și-a justificat înfrângerea în timpul dialogului cu reporterii punând-o pe seama diferenței dintre salarii. „Cât de mult câștigă Dan Petrescu? Vreau să faceți o comparație între salariul lui și salariul meu”, a spus Lee, conform Korea Football News. „Bursucul” câștigă 1,2 milioane de dolari pe sezon în Coreea de Sud.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite