Curg veștile proaste înainte de Australian Open: Încă o vedetă ratează turneul

0
Publicat:

Australian Open (16-29 ianuarie) revine în centrul atenției, după ediția din 2022 în care, din păcate, tenisul a fost trecut în plan secund din cauza acelui fiasco dezgustător cu Novak Djokovici în prim-plan.

Fanii australieni numără zilele până la primul Grand Slam al anului. FOTO: Facebook
Fanii australieni numără zilele până la primul Grand Slam al anului. FOTO: Facebook

Acum, Nole e de mult ajuns în „Țara Cangurilor“ și principalul favorit pe tabloul masculin. Din păcate, aici tocmai s-a oficializat absența liderului mondial din cauza unei accidentări. La scurt timp după acest anunț, australienii au mai pierdut o vedetă, de această dată de pe tabloul feminin.

Vorbim despre Venus Williams (42 de ani, 1.003 WTA). Cu două finale la Australian Open, în 2007 și 2017, americanca primise un wild-card din partea organizatorilor, la fel ca Taylor Townsend (SUA), Jaimee Fourlis (Australia), Storm Hunter (Australia), Talia Gibson (Australia), Olivia Gadecki (Australia), Diane Parry (Franţa) şi Moyuka Uchijima (Japonia).

Din păcate, Venus și-a anunțat retragerea de pe tabloul principal, motivând o problemă medicală după participarea la turneul de la Auckland (Noua Zeelandă). Aici, americanca s-a oprit în turul II, după un meci-maraton despre care Adevărul a scris aici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite