Criticat de fani, Ciprian Tătărușanu le-a închis gura contestatarilor. A pus lacăt porții în trei meciuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Criticat în repetate rânduri de când i-a luat locul accidentatului Mike Maignan, Ciprian Tătărușanu a ajuns la 3 partide la rând în care nu a încasat gol, în meciurile cu Torino, Tottenham și Monza.

Cirpian Tătărușanu trece printr-o perioadă bună la AC Milan. Foto Profimedia
Cirpian Tătărușanu trece printr-o perioadă bună la AC Milan. Foto Profimedia

Jurnaliștii din Italia l-au lăudat pe portarul român: "Păstrarea porții intacte pentru al treilea meci la rând ar fi fost imposibilă fără contribuția portarului, iar Ciprian Tătărușanu pare să-i fi redus la tăcere pe contestatari, cel puțin pentru moment.

‘Protagonistul surpriză’ a devenit mult criticatul Tătăruşanu, care nu a beneficiat de prea multă încredere din partea fanilor în acest sezon, având în vedere că a avut nişte evoluții care, cu siguranţă, nu au fost unele reușite.

Are 353 de minute fără gol primit

Cu toate acestea, victoria cu 1-0 de ieri l-a făcut pe Tătarusanu să nu mai primească gol de 353 de minute în toate competițiile. Intervenția lui de la începutul jocului, în fața lui Ciurria, a fost fundamentală, iar cea de la final, în fața lui Petagna, a păstrat rezultatul", au notat cei de la Sempremilan, citat de DigiSport.

”Tătă” a primit nota 6,5 din partea site-ului tuttomercatoweb.com, una dintre cele mai mari note din echipa Milanului. “În prima repriză suferă. Apără bine șuturile trimise de Monza în primele 100 de secunde. În repriza a doua are mai mult de lucru, dar pe ansamblu se descurcă fără probleme, chiar și cu puțin noroc la bara lui Ciurria”, a scris portalul italian.

Nota 7 de la milannews.com

Milannews.com i-a acordat nota 7 lui Ciprian Tătărușanu și a notat: “Iese în evidență cu două parade importante în debutul meciului. Este prezent, activ atât cu mingea la picior, cât și în ieșiri. Norocos la bara lui Ciurria, mingea lovindu-i spatele și ieșind afară”.

AC Milan se află pe locul 3 în Serie A și are meci cu Atalanta în runda următoare, pe 26 februarie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite