Ciprian Tătărușanu, ciuruit. A greșit la două goluri și fanii fac petiție să fie dat afară de la AC Milan

0
Publicat:

Deși în sezonul trecut a fost unul dintre eroii care au adus titlul de campioană lui AC Milan, Ciprian Tătărușanu, în această stagiune românul a intrat în dizgrația fanilor ”rossonerrilor”.

Ciprian Tătărușanu trece prin momente grele la AC Milan. Foto Getty images
Ciprian Tătărușanu trece prin momente grele la AC Milan. Foto Getty images

Numele lui a fost fluierat încă din momentul în care crainicul stadionului a anunțat echipa pe care Stefano Pioli (57 de ani) a trimis-o pe teren contra celor de la Sassuolo, în runda cu numărul 20 din Serie A.

Iar rezultatele s-au văzut imediat, Tătărușanu gafând la două dintre primele 3 goluri încasate de AC Milan în prima repriză. Prima greșeală a românului a venit în minutul 22, când a fost învins de Frattesi, iar a doua la reșita lui Domenico Berardi a reluat cu capul, la colțul scurt, profitând de faptul că românul nu s-a poziționat corect. 

Fanii nu-l mai suportă

Gafele și scorul incredibil cu care s-a încheiat partida, 2-5, I-a făcut pe fanii milanezi să-l mitralieze pe portarul român, retras din națională. „Tătărușanu, pleacă de la clubul nostru!”, „Nu vă faceți mari speranțe. Sassuolo va mai marca de două ori, dacă va mai da 5 șuturi la poarta noastră”, „Tătărușanu nu mai poate juca la acest nivel”, „Tătărușanu e plătit să joace fotbal profesionist. În ce lume ireală trăim”, „Două goluri primite în două minute. Mulțumim, Tătărușanu, dar a venit vremea să pleci”, au fost câteva din reacțiile fanilor lui Milan, pe Twitter. Unii dintre aceștia au anunțat că vor face petiție la antrenorul Stefano Pioli ca românul să fie îndepărtat de la echipă.

AC Milan - Sassuolo 2-5

Au marcat: Giroud 24, Origi 81/ Defrel 19, Frattesi 22, Berardi 30, Lauriente 47, Henrique 79.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite