Faza cu Tătărușanu care a devenit virală. Ce-i reproșează jumătate din echipă VIDEO

0
Publicat:

Ciprian Tătărușanu (36 de ani) a fost cel mai bun jucător al lui AC Milan în derby-ul cu Inter (0-1), însă, cu toate acestea, jumătate dintre colegii săi i-au reproșat modul în care a intervenit la o minge aruncată în careu.

Tătărușanu are ezitări atunci când trebuie să intervină la mingile centrate Foto: Sportpictures
Tătărușanu are ezitări atunci când trebuie să intervină la mingile centrate Foto: Sportpictures

Se știe că portarul român are o serie de probleme la ieșirile din poartă. O astfel de fază s-a petrecut și la derby-ul contra lui Inter Milano.

Potrivit, Gazetei Sporturilor, nu mai puțin de 6 coechipieri i-au reproșat, prin gesturi, modul în care a gestionat o minge și l-au certat pe Tătărușanu în minutul 80 la un corner acordat nerazzurrilor.

Saelemaekers, Kjær, Krunici, Thiaw, Theo Hernandez și Tonali se văd dând din mâini într-un cadru susrprins de DAZN, faza fiind virală pe net.

Publicația locală PianetaMilan i-a acordat lui Tătărușanu nota 5,5 pentru prestația lui, fiind găsit vinovat de golul primit: „A reușit un miracol după numai 5 minute, la șutul lui Lautaro, apoi a fost surprins la prima bară în faza golului. În repriza a doua a avut o altă paradă grozavă la Lautaro și apoi la șutul din final al lui Lukaku, dar pata rămâne pentru golul încasat”.

Și la meciul cu Roma (2-2), Ciprian a avut o discuție cu un coleg. „A devenit o obișnuință ca Tomori să strige la Tătărușanu, ce rămâne uneori la centrări pe linia porții, în loc să iasă pe minge", a remarcat Gazzetta dello Sport.

Însă, Tătărușanu are alte intervenții salvatoare în timpul meciurilor și acesta este motivul pentru care este titular meci de meci.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri