Ce au scris jurnaliștii sportivi din Italia despre prestația lui Tătărușanu în meciul cu Tottenham

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deși a menținut poarta intactă, nota primită de Tătărușanu a fost printre cele mai mici.

Ciprian Tătărușanu FOTO Profimedia
Ciprian Tătărușanu FOTO Profimedia

Portarul român a lui AC Milan a fost cotat doar cu nota 6,5 de jurnaliștii italieni de la La Gazzetta dello Sport în meciul disputat de formația italiană cu Tottenham în optimile Ligii Campionilor. „Concentrat și sigur mai ales pe jocul aerian” au apreciat comentatorii italieni, care însă nu i-au dat și o notă prea mare. Motivul notei mai mici a lui Tătăruşanu a fost însă acela că portarul român nu prea a avut multe faze de apărat: „Nu a fost solicitat de atacatorii adverși”. Totuși, Tătăruşanu s-a achitat cu bine de sarcina avută la şuturile lui Dier (13), Emerson (26) şi Sarr (75). Mai mult: ”A apărat bine la o fază care o putea costa scump pe Milan, în rest, stilul său nu este unul estetic, dar a fost eficient”, au scris jurnaliștii din Peninsulă.

În minutul 59, fostul internaţional român s-a accidentat la un duel aerian cu Lenglet, lovindu-se la glezna stângă la aterizare, însă a putut continua partida.

Note mai mici decât Tătărușanu au luat Saelemaekers 6, Krunic 6, De Ketelaere 5.5, Giroud 6.5 și Leon 6.

În schimb Kalulu 7, Kjaer 7, Theo 7, Brahim 7, Tonali 7 și Pioli 7 au avut note mai mari, cu Thiaw 7.5, care a și marcat și a fost considerat omul meciului

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite