Ciprian Tătărușanu, criticat pe nedrept de fanii lui Milan. „Nu poate să fie nici măcar portar la bloc”

0
Publicat:

Idol în sezonul trecut, după ce a parat o lovitură lde la 11 metri în duelul cu rivala Inter, Ciprian Tătărușanu a devenit ținta suporterilor milanezi în acest început de sezon. Asta chiar dacă portarul nostru - titular în urma accidentării lui Mike Maignan -, nu a greșit la golurile primite de formația sa.

Tătărușanu apăra poarta campioanei Italiei, AC Milan. Foto EPA EFE
Tătărușanu apăra poarta campioanei Italiei, AC Milan. Foto EPA EFE

Tătărușanu a fost din nou titular în partida cu Lecce, încheiată 2-2. Românul a fost învins prima dată de colegul lui, Theo Hernandez, care și-a deviat mingea în propria poartă, fără ca ”Tătă” să poată interveni. Apoi, Ciprian a fost învins și de Baschirotto, cu o lovitură de cap plasată lângă bară.

Fanii lui Milan l-au criticat pe Twitter, postând mesaje dure la adresa sa: „Tătăruşanu nu poate fi nici măcar portar la un bloc cu apartamente. E de neprivit! Doamne fereşte! Este inacceptabil să ai un portar care îşi trage mâinile în loc să intervină”. „Nu face nimic, la naiba! Abia intervine când tragi în el”.

S-a retras din echipa națională a României

„Portarul lui Lecce plonjează, întinde mâna și parează o lovitură de cap. Tătărușanu plonjează scurt, își retrage mâna și ia un gol cu capul. O echipă nou-promovată joacă aproape tot sezonul cu un portar mai bun decât cel al lui Milan”. „Tătărușanu la 36 de ani pare să fie un începător”.

După 0-2 în startul meciului, AC Milan și-a revenit și a egalat prin Rafa Leao și Davide Calabria, însă rezultatele din ultima perioadă au făcut ca formația lui Ciprian Tătărușanu să piardă contactul cu liderul Napoli, care s-a distanța la 9 puncte în fruntea clasamentului.

Ciprian Tătărușanu s-a retras de ceva vreme din echipa națională a României, anunțând că vrea să se concentreze pe echipa de club. Totuși, aparițiile sale în tricoul lui AC Milan au fost sporadice și au venit numai în urma accidentărilor titularilor de drept din formația italiană. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite