Ce mesaj a transmis Toni Iuruc după scandalul în care a fost implicată Simona Halep

0
Publicat:

Toni Iuruc, fostul soț al Simonei Halep, are propria opinie în legătură cu noul scandal de dopaj în care a fost implicată marea tenismenă constănțeană.

Căsnicie care a ținut un an
Căsnicie care a ținut un an

„Nu am nicio calitate să comentez. Are oameni specializați lângă ea. Ea știe cel mai bine ce face. Este singurul lucru pe care pot să-l spun“, a spus Toni Iuruc, potrivit cancan.ro.

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat după un an. Cei doi s-au cununat civil pe 15 septembrie 2021, la Constanța.

Simona Halep, suspendată din 22 octombrie 2022 după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat la US Open, înfruntă acum o acuzație diferită, a anunțat oficial Agenția Internațională de Integritate a Tenisului.

Într-un comunicat publicat în vineri seară, „Agenția Internațională de Integritate a Tenisului confirmă că Simona Halep a fost acuzată cu o nouă și separată încălcare a Programului Anti-Doping, în legătură cu iregularități apărute în pașaportul său biologic. Doamna Halep a fost suspendată provizoriu din 22 octombrie 2022, ca urmare a unui test pozitiv la Roxadustat de la US Open”.

Acuzația suplimentară pentru o iregularitate în pașaportul biologic a fost bazată pe evaluarea profilului doamnei Halep de către un complet independent de experți. Acuzația este separată și adăugată celei deja existente, pentru Roxadustat, care a dus la suspendarea provizorie inițială”, se arată în comunicat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite