Boloni, probleme în Franța. Fanii au intrat pe teren după al zecelea meci fără victorie pentru Metz VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Metz a înregistrat cea de-a 14-a înfrângere în actuala ediție din Ligue 1, 1-2 în faţa celor de la Olympique Lyon, în etapa a 23-a. Coșmarul continuă pentru echipa antrenată de Laszlo Boloni, care a ajuns la 10 meciuri fără victorie, din care 9 eșecuri.

Gazdele au deschis scorul prin Georges Mikautadze (13), însă oaspeţii au punctat apoi de două ori, prin Alexandre Lacazette (45+1) şi Said Benrahma (60). Cu 17 puncte, Metz ocupă penultimul loc, 17, dar ar putea ajunge "lanterna roşie" în cazul unei victorii a lui Clermont pe terenul lui Nice.

Fanii formației lui Laszlo Boloni nu mai suportă situația. Chiar dacă au umplut până la refuz arena, ei au decis să protesteze și nu au încurajat echipa în primele 15 minute ale partidei. Iar la final, o parte a ultrașilor nu a mai rezistat și au intrat pe teren, cerând demisia conducerii și a antrenorilor.

Loți Boloni nu reușește să oprească seria negativă a lui FC Metz. Foto EPA EFE
Loți Boloni nu reușește să oprească seria negativă a lui FC Metz. Foto EPA EFE

De altfel, într-un sondaj realizat de Socios FC Metz pe platforma X în urmă cu câteva zile, 85% dintre respondenți au considerat că echipa tehnică ar trebui să își prezinte imediat demisia. Asta chiar dacă în sezonul trecut Loți Boloni a făcut minuni și a reușit o promovarea în Ligue 1 în care nimeni nu credea la mijlocul stagiunii. Antrenorul român mai are contract cu gruparea franceză până în vara anului 2025.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite