Bölöni, în mijlocul unui scandal uriaș în Franța: Acuze grave la adresa antrenorului român

0
Publicat:

Ladislau Bölöni, antrenorul român al formaţiei franceze Metz, i-a răspuns tăios fostului său fotbalist, Franck Queudrue, care l-a acuzat că a vândut un meci la finalul sezonului 2010-2011, când erau amândoi la Lens, scrie L'Equipe.

Ladislau Bölöni
Ladislau Bölöni

"Mă întreb dacă nu-l dau în judecată", a reacţionat duminică Boloni după victoria lui Metz împotriva lui Nantes (3-1). "Spunea 'voi da totul pentru Lens', în timp ce el este pro-Nancy. Pe stadionul Marcel-Picot, în ultima etapă, eu cred că el a vândut puţin meciul. Nu a folosit decât tineri şi niciun atacant. Am pierdut cu 4-0", a declarat fostul fundaş despre românul care i-a fost antrenor la Lens în sezonul 2010-2011, în care echipa a retrogradat în Ligue 2.

"Cine e? Ce face azi?", a întrebat duminică tehnicianul când i s-a spus despre insinuările lui Queudrue. "Sincer, nu-mi amintesc de el. Îmi amintesc de Raphael Varane, de portarul nostru (Vedran Runje - n. r.), de Maoulida sau de Kondogbia... De el nu-mi amintesc. A spus că eu am vândut meciul? Când am mers la Nancy, campionatul era deja încheiat, eram condamnaţi să retrogradăm", a adăugat fostul mare mijlocaş al naţionalei României.

În primăvara lui 2006, Queudrue a jucat pentru Middlesbrough împotriva Stelei în semifinalele Cupei UEFA, formaţia engleză obţinând atunci calificarea în ultimul act al competiţiei. Fundaşul a avut doar 9 apariţii în campionat pentru Lens în sezonul 2010-2011.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite