Bölöni, moment stânjenitor în Franța: ce s-a auzit în timpul interviului românului, în direct VIDEO

0
Publicat:

Ladislau Bölöni (70 de ani) a făcut minuni, în stagiunea precedentă la Metz, reușind promovarea, în chiar ultima etapă după un scenariu dramatic pe care Adevărul l-a prezentat aici.

Ladislau Bölöni a preluat Metz în iunie 2022
Ladislau Bölöni a preluat Metz în iunie 2022

Din păcate pentru Bölöni, în vară, după această reușită a promovării, conducerea clubului a vândut vedeta echipei. Georges Mikautadze (23 de ani, Georgia), cu 23 de goluri și 8 pase decisive în liga secundă, a fost transferat la Ajax pentru 16 milioane de euro. Și n-a fost singura plecare de la Metz, după promovare. O altă vedetă, Boubacar Traoré (22 de ani, Mali), mijlocaș defensiv, a ajuns la Wolvehampton pentru 11 milioane de euro. Așadar, conducerea clubului Metz a optat pentru câștigul financiar în detrimentul rezultatelor sportive. Și consecințele se văd acum în campionat. În prima ligă, după 22 din cele 34 de etape, Metz ocupă locul 17 din 18 cu 17 puncte. Echipa e la cinci puncte de poziția a 15-a, prima care asigură rămânerea în Ligue 1.

Din păcate pentru Bölöni, fanii dau semne tot mai clare că și-au pierdut răbdarea. Ceea ce s-a văzut și duminică, după eșecul din deplasare, cu Montpellier (0-3). În timp ce antrenorul român se pregătea să vorbească la interviul de după meci, pe transmisiune directă s-a auzit cum suporterii lui Metz au început să ceară demisia lui Boloni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite