Atenție, vin tricolorii! Câți fani români estimează UEFA că vor fi prezenți la meciul cu Ucraina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naționala lui Edi Iordănescu debutează luni, la Munchen, împotriva uni echipe formate din stele ale fotbalului european, Ucraina. Meciul României cu țara vecină este programat, de la ora 16.00, în cea de-a patra zi a turneului final Euro 2024 care se desfășoară între 14 iunie și 14 iulie în Germania.

30.000 de fani ai României sunt așteptați pe stadionul din Munchen. Foto frf.ro
30.000 de fani ai României sunt așteptați pe stadionul din Munchen. Foto frf.ro

Meciul celor două reprezentative este așteptat cu interes deosebit de suporterii celor două formații, veniți de acasă sau cei care se află în Germania, țară în care cele două comunități sunt numeroase.

UEFA preconizează că stadionul din Munchen va fi plin la ora partidei, cu toate cele 70.000 de locuri ocupate, scrie Digi Sport. Forul continental estimează că vor fi în jur de 30.000 de suporteri ai României pe arenă, fără să fie avansat un număr și pentru ucraineni. Un lucru este cert, stadionul va fi colorat în totalitate în galben, ambele formații având această culoare predominantă pe tricourile de joc.

România va juca în galben 

Cum naționala condusă de Edi Iordănescu este considerată gazdă, ai noștri vor juca în galben, iar ucrainenii în echipamentul de rezervă. Cele două formații s-au întâlnit de 5 ori în istorie, niciodată într-un meci oficial. România a câștigat primele două jocuri, în timp ce ultimele trei le aparțin vecinilor noștri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite