Atacuri devastatoare la Dică, după dezastrul din Conference League. „Trebuie să ai un minim de respect față de tine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCSB a fost zdrobită de Silkeborg în grupele Conference League, scor 0-5. Nicolae Dică, antrenorul roș-albaștrilor, e atacat din toate părțile și doar o minune îl mai ține pe banca vicecampioanei.

Nicolae Dică a trăit umilința vieții în Silkerog - FCSB 5-0. Foto Arhivă Adevărul
Nicolae Dică a trăit umilința vieții în Silkerog - FCSB 5-0. Foto Arhivă Adevărul

Fostul atacant al naționalei, Ciprian Marica (37 de ani), acum oficial la Farul Constanța, îl vede ca principal vinovat pentru dezastrul din Danemarca pe tehnicianul FCSB, Nicolae Dică. Mai ales pentru că acesta nu are nici o reacție la deciziile năstrușnice ale patronului Gigi Becali.

„Au spus că menajează jucători pentru Conference League, dar a fost jale și prăpăd. În campionat e tot jale și prăpăd. E o rușine cap-coadă ce s-a întâmplat, e normal ca cei de la Silkeborg să fie și ei șocați de acest scor. O rușine pentru tot ce înseamnă România! Tu nu reprezinți doar FCSB, reprezinți și România. Joci pentru țara ta, nu?”, a declarat Marica la ProArena.

Ciprian Marica, discurs devastator la adresa vicecampioanei Românei. Foto Arhivă Adevărul
Ciprian Marica, discurs devastator la adresa vicecampioanei Românei. Foto Arhivă Adevărul

„Merită să te faci de râs în halul ăsta?” 

„Va fi interesant cum vor gestiona cei de acolo această umilință usturătoare. Merită să-ți asumi aceste umilințe și rușini ca antrenori? Merită să te faci de râs în halul ăsta? Nu ești orice antrenor, ai avut și tu un palmares, un nume, trebuie să ai un mininum de respect față de tine”, a spus Ciprian Marica.

„Dacă tu îți permiți astfel de umilințe... Dincolo de faptul că au rămas niște jucători acasă, mai e și vina ta, nu? E jocul tău, rezultatul muncii tale. Vii și spui cu nonșalanță că «nu ne-am ridicat la un nivel bun». Nu e OK nici așa”, a încheiat fostul internațional.

Mitică Dragomir: „Suntem muppeții Europei”

Și fostul conducător al fotbalului românesc, Mitică Dragomir l-a luat în colimator pe Nicolae Dică, cerând înlocuirea imediată a acestuia cu Victor Pițurcă: „Suntem vai de mămicuța noastră. Am ajuns râșii râșilor și «muppeții» Europei. Totul la FCSB s-a transformat într-un haos total, iar pe Gigi Becali îl mai poate salva doar Victor Pițurcă. Dacă nu îl aduce acolo cât mai repede pe Piți, atunci să vedeți ce o să pățească și în campionat. Praful și pulberea se va alege de tot și de toți banii pe care i-a investit în transferuri”.

Mitică Dragomir se roagă de Gigi Becali să scape repede de Nicolae Dică. Foto Arhivă Adevărul
Mitică Dragomir se roagă de Gigi Becali să scape repede de Nicolae Dică. Foto Arhivă Adevărul

Nici MM Stoica nu a scăpat de tirada lui Dragomir: „MM e la echipă doar cu vrăjeala pe lângă toți antrenorii care au fost la ei și cade mereu în picioare în fața lui Gigi Becali, iar Dică a pierdut de tot vestiarul deoarece nu este o mână de fier. Jucătorii nu îl văd pe bancă ca pe un adevărat «mister», ci doar ca pe unul care s-a lăsat de puțin timp de fotbal și a fost secundul lui Rădoi la națională. Lor le trebuie în vestiar o mână de fier. Le trebuie un antrenor care să trebuie să tremure doar când îl văd că intră în vestiar. jucătorii nu mai pot să alerge”.

FCSB a fost distrusă cu 5-0 de Silkeborg în etapa a 3-a a Conference League și ocupă ultimul loc în Grupa B, cu șanse infime de calificare în faza următoare a competiției.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite