Araujo l-a jignit grav pe Istvan Kovacs: explicația gestului fundașului din Uruguay după eliminare VIDEO

0
0
Publicat:

Istvan Kovacs (39 de ani) e în prim-plan, astăzi, în presa catalană, după returul exploziv din sferturile Ligii Campionilor în care deciziile sale majore au fost împotriva Barcelonei. Adevărul a explicat aici cât de îndreptățite sunt criticile la adresa centralului român după Barcelona – PSG (1-4), partida care a dus la eliminarea spaniolilor din Europa.

Araujo (dreapta), poftit să iasă de pe teren de Kovacs. CAPTURA YOUTUBE
Araujo (dreapta), poftit să iasă de pe teren de Kovacs. CAPTURA YOUTUBE

Prima fază dificilă, cu impact major asupra returului, s-a produs în minutul 29, când Istvan Kovacs l-a eliminat pe Ronald Araujo (Barcelona, 25 de ani). Au urmat minute în șir în care stoperul sud-american, pur și simplu, a refuzat să părăsească gazonul. Într-un final, după ce a primit mai multe explicații din partea centralului român, Araujo s-a îndreptat agale spre margine. În drum spre vestiar, fundașul Barcelonei a făcut niște gesturi ciudate cu mâna. Apoi, s-a oprit în dreptul lui Horațiu Feșnic (arbitru de rezervă) căruia i-a spus câteva cuvinte. Când a repornit spre vestiar, Araujo a repetat gesturile sale cu mâna.

Dacă pe moment, lumea n-a înțeles ce a vrut să zică Araujo cu acele semne, în schimb, astăzi, misterul a fost deslușit de jurnaliștii britanici de la Daily Mail. Concret, gesturile făcute de Araujo după eliminare sunt specifice fotbaliștilor care provin din America de Sud. Și semnifică „furtul“. Așadar, Araujo a fost de părere că „hoțul“ de Istvan Kovacs a „furat“ Barcelona, în momentul în care a dictat eliminarea din minutul 29!

VEZI FAZA ELIMINĂRII LUI ARAUJO ȘI GESTURILE SALE

Liga Campionilor, sferturi, retur

Marți

Barcelona – PSG 1-4 (4-6 la general)

Dortmund – Atletico Madrid 4-2 (5-4 la general)

Astăzi

Bayern Munchen – Arsenal 22.00 (2-2 în tur)

Manchester City – Real Madrid 22.00 (3-3 în tur)

Semifinale

*Dortmund – PSG (30 aprilie și 7 mai)

*Arsenal / Bayern – Real / Manchester City (30 aprilie și 7 mai)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite