Istvan Kovacs i-a enervat pe italieni: Inter Milano – Atletico a avut o fază controversată pentru arbitrul român

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 16 zile după ce a făcut praf, în adevăratul sens al cuvântului, meciul Sepsi – Universitatea Craiova (1-3), după o prestație catastrofală cum rar se vede la acest nivel, cum Adevărul a arătat aici, Istvan Kovacs (39 de ani) a revenit pe teren ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat!

Istvan Kovacs
Istvan Kovacs

Văzând cum un central gafeur în campionat e recompensat printr-o delegare în Liga Campionilor, faza optimilor, înțelegem și mai bine explicațiile oferite de Marius Avram pentru Adevărul despre prestațiile demne de Dosarele X ale lui Istvan Kovacs în Superliga noastră.

Vestea bună e că, marți, centralul din Carei s-a descurcat bine în partida Inter Milano – Atletico Madrid (1-0). De fapt, cu foarte mici excepții, Istvan Kovacs s-a prezentat bine la nivel internațional și problemele sale provin pe plan intern.

Pe „Giuseppe Meazza“ din Milano, singura fază controversată pentru Istvan Kovacs a venit în minutul 13. Când mingea l-a lovit pe Molina de la Atletico Madrid în careul spaniolilor și cei de la Inter au cerut penalty, în mod insistent. Centralul din România a lăsat însă ca jocul să curgă și n-au intervenit nici cei din camera VAR. Acolo, în cabina arbitrajului video, s-au aflat neamțul Marco Fritz și românul Cătălin Popa. Cum și VAR a confirmat decizia lui Istvan Kovacs, de a nu dicta penalty pentru Inter, e clar că centralul din România a luat decizia bună.

Chiar și așa, potrivit Orange Sport, presa din Italia i-a reproșat această fază lui Istvan Kovacs:

*Corriere dello Sport: Şutul lui Lautaro, deviat de Witsel, e interceptat de un braţ al lui Molina: arbitrul lasă jocul, VAR-ul nu intervine.

*Il Messaggero: Concluzia voleului lui Lautaro: mingea se izbeşte de braţul lui Molina, dar arbitrul nu reacționează. Inter protestează, pentru că şi-ar fi dorit penalty.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite