Arabii anunţă: Rădoi va fi operat. Cel mai bine plătit fotbalist român va fi înlocuit cu o supervedetă a lui Chelsea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul căpitan al Stelei scăpase de problemele medicale din 2009, de când a plecat din România. Din păcate, la 32 de ani, el se confruntă acum cu o nouă situaţie dificilă.

Verdict dur pentru Mirel Rădoi în acest început de an. Potrivit stiridesport.ro, fostul căpitan al Stelei a fost informat de medici că va fi nevoit să se opereze pentru a scăpa de problemele de la genunchi. Mijlocaşul de 32 de ani n-a mai evoluat pentru Al-Ain din 24 noiembrie. Atunci, a părăsit terenul în minutul 35 al meciului cu Al-Ahli, formaţie pregătită de Cosmin Olăroiu. 

Iniţial, s-a spus că „închizătorul“ va reveni pe teren după o pauză relativ scurtă. Într-adevăr, Rădoi şi-a reluat antrenamentele după câteva săptămâni, însă durerile n-au dispărut, motiv pentru care românul n-a mai fost folosit de antrenorul Quique Sanchez Flores. Acum, medicii clubului au ajuns la concluzia că Rădoi va avea nevoie de operaţie, ceea ce înseamnă că va rata restul sezonului. În aceste condiţii, Al-Ain vrea să-l înlocuiască pe fostul stelist până când el se va reface.

Gyan intermediază mutarea

Campioana Emiratelor traversează un sezon dificil, fiind la nouă puncte de liderul Al-Ahli la jumătatea campionatului. Titlul pare deja pierdut, însă Al-Ain ţinteşte o clasare pe podium şi calificarea în Liga Campionilor Asiei. 

Tocmai de aceea, arabii vor să-l înlocuiască pe Rădoi cu un „închizător“ de acelaşi calibru: Michael Essien. Ghanezul de 31 de ani a jucat doar de patru ori în Premier League pentru Chelsea în actuala stagiune. El ar urma să fie împrumutat la Al-Ain până la sfârşitul sezonului, atunci când şi-ar reveni Rădoi. Mutarea e intemediată de Asamoah Gyan, căpitanul naţionalei Ghanei şi golgheterul celor de la Al-Ain. 

7

meciuri din 13 a bifat Mirel Rădoi în acest campionat pentru Al-Ain, club cu care a luat două titluri şi o Supercupă.

2.600.000

de euro e salariul lui Mirel Rădoi la Al-Ain, club la care a ajuns în vara anului 2011.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite