Un superantrenor pentru Rădoi: omul care a cucerit Europa cu Atletico Madrid s-a dus în Emirate ca să-l învingă pe Olăroiu în lupta pentru titlu. Ce zice Oli

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă în ultimii doi ani, Rădoi şi Olăroiu au luat titlul cu Al-Ain, în această vară, drumurile lor s-au despărţit. Antrenorul s-a dus la Al-Ahli, a pornit perfect în noul campionat, dar acum va avea parte de un rival formidabil.

Spaniolul Quique Sanchez Flores a fost instalat, sâmbătă seară, la Al-Ain, după ce înlocuitorul lui Cosmin Olăroiu, uruguayanul Jorge Fossati, a rezistat doar 49 de zile în funcţie. 

Noul antrenor al lui Rădoi va avea misiunea de a readuce echipa în lupta pentru titlu, după ce, în primele trei runde, Al-Ain a bifat o victorie şi două înfrângeri, ajungând la şase puncte de liderul Al-Ahli, unde activează Cosmin Olăroiu.

Oli şi Sanchez Flores s-au luptat şi în sezonul trecut pentru titlu în Emirate. Atunci, românul a avut câştig de cauză la Al-Ain, iar spaniolul, pe atunci la Al-Ahli, a trebuit să se mulţumească doar cu locul 2. Acum, cei doi au făcut o rocadă spectaculoasă.

Cine e Quique Sanchez Flores?

Spaniolul de 48 de ani a cucerit:

*Cupa Ligii cu Benfica (2008-2009)

*Liga Europa (2009-2010) şi Supercupa Europei (2010) cu Atletico Madrid

*Cupa Emiratelor (2011-2012) şi Cupa Preşedintelui (2012-2013) cu Al-Ahli Dubai  

CLICK AICI PENTRU A CITI CE A SPUS OLĂROIU DESPRE REVENIREA SPANIOLULUI ÎN EMIRATE

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite