Antrenor-surpriză la CFR Cluj. Nelu Varga a anunțat numele celui care va pregăti echipa în sezonul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj va avea un nou antrenor după plecarea lui Dan Petrescu la Jeonbuck Hyundai, din Coreea de Sud. Numele său e Andrea Mandorlini, după cum a anunțat patronul Nelu Varga.

Nelu Varga s-a înțeles cu Andrea Mandorlini. Captură TV
Nelu Varga s-a înțeles cu Andrea Mandorlini. Captură TV

Finanțatorul grupării ardelene a declarat că italianul este ca și instalat la CFR Cluj, urmând să ajungă duminică în România pentru a semna noul angajament.

"Mandorlini va fi. Duminică sosește la Cluj şi va fi noul antrenor al echipei”, a spus Ioan Varga, potrivit AS.ro. Peninsularul a mai stat pe banca tehnică a clujenilor aproape un an, între noiembrie 2009 și septembrie 2010. În rest, a antrenat doar în Italia, la echipe mici, dar a bifat și câteva nume mai importante din ”cizmă”: Manzzanese, Triestina, Spezia, Vicenza, Atalanta, Bologna, Padova, Siena, Sassuolo, Verona, Genoa, Cremonese. De altfel, el va veni acum din serie C, de la Mantova.

Mandorlini, sărbătorind titlul la Cluj, alături de fostul finanțator, Arpad Paszkany. Foto Adevărul
Mandorlini, sărbătorind titlul la Cluj, alături de fostul finanțator, Arpad Paszkany. Foto Adevărul

Ieri, tot un italian Cristiano Bergodi, fost la Sepsi, a fost dat ca sigur la CFR Cluj. Însă negocierile nu s-au concretizat, după cum a declarat președintele feroviarilor, Cristi Balaj: ”Întrebări am pus, dar nu s-a trimis absolut nicio propunere contractuală atât timp cât l-am avut pe Petrescu sub contract. Ar fi fost o lipsă de respect.

`Dacă ar fi să plece Petrescu, ai fi de acord să purtăm o discuție în eventualitatea unei posibile colaborări?` Unii au zis nu, alții da. Unul dintre ei este Bergodi. Nu are importanță ce a zis. Nu am început cu Bergodi. Au fost mulți antrenori ca și transferați la CFR Cluj, cel mai simpatic a fost domnul Boloni, chiar nu vorbisem cu el. Asta nu înseamnă că numele prezentate în presă nu sunt de valoare, toți sunt”.

Liber de contract după despărțirea de Sepsi, Cristiano Bergodi a fost abordat de CFR Cluj, dar a dat înapoi în cele din urmă. Italianul preferă să fie aproape de familie și speră că va primi o oferă din Serie B, al doilea eșalon italian. Altfel, ia în calcul o pauză lungă de la antrenorat. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite