Sepsi a câștigat Cupa României, dar relația Bergodi - conducere e la pământ! Situație explozivă în vestiarul covăsnenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sepsi a reușit performanța de a câștiga Cupei României de două ori la rând, după succesul de miercuri cu U Cluj. După partidă, antrenorul Cristiano Bergodi și patronul Laszlo Dioszegi au anunțat că vor purta discuții despre continuarea colaborării, însă italianul e la cuțite atât cu conducerea, cât și cu jucătorii.

Cristiano Bergodi nu știe pe ce cale s-o apuce. Foto Sportpictures
Cristiano Bergodi nu știe pe ce cale s-o apuce. Foto Sportpictures

Cristiano Bergodi a adus a doua Cupă a României în vitrina lui Sepsi și a calificat echipa în preliminariile Conference League, dar e posibil să plece de la Sfântu Gheorghe. Contractul său expiră peste o lună, dar nu se știe dacă va fi prelungit, având în vedere conflictele și dezamăgirile italianului în relația cu Laszlo Dioszegi și cu jucătorii lui Sepsi.

De-a lungul sezonului, rapoartele celor trei părți au fost extrem de tensionate. Conform gsp.ro, Cristiano Bergodi a fost de câteva ori la limită de a fi demis, iar surse din club povestesc că italianul a avut câteva conflicte cu președintele. Dioszegi a vrut să-l înlocuiască pe Bergodi cu Mircea Rednic, care a și fost la Sf. Gheorghe pentru tatonări. Totul pe fondul rezultatelor mai puțin bune ale echipei, dar și din cauza faptului că jucătorii lui Sepsi s-au plâns conducerii pentru modul de lucru al antrenorului.

Negocieri cu Mircea Rednic și Liviu Ciobotariu

Rezultatele mai bune din ultima vreme au mai calmat situația, care la un moment dat era explozivă. Cristiano Bergodi a aflat că lotul care nu-l simpatizează deloc, iar contrele cu patronul, cât și faptul că s-a negociat cu Mircea Rednic și, după alte surse, cu Liviu Ciobotariu, l-ar putea determina pe tehnicianul italian să nu mai dorească prelungirea contractului.

Laszlo Dioszegi a fost destul de rece când a vorbit despre Bergodi, într-un moment fastuos pe Sepsi: câștigarea Cupei României: „Nu vreau să stric eu bucuria, dar noi așteptăm tot mai mult. Cu Bergodi mă voi întâlni vineri pentru discuția decisivă. Dacă el vrea să rămână, rămâne”.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite