E oficial: Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj. Comunicatul clubului și noua destinație a antrenorului

0
Publicat:

CFR Cluj a anunțat azi despărțirea de antrenorul Dan Petrescu, care va semna cu formația Jeonbuk Motors, echipă din Coreea de Sud.

Dan Petrescu și-a încheiat aventura la CFR Cluj. Foto Sportpictures
Dan Petrescu și-a încheiat aventura la CFR Cluj. Foto Sportpictures

Mandatul lui Dan Petrescu s-a întins de această dată pe doi ani. El a câștigat titlul în sezonul trecut, însă în cel recent încheiat nu a reușit să țină pasul cu Farul și FCSB în play-off, ocupând doar locul 3 și prinzând participarea în Conference League după un baraj cu FC U Craiova.

CFR Cluj a anunțat astăzi despărțirea amiabilă și i-a mulțumit antrenorului pentru performanțele bifate în ultimele sezoane.

Conducerea clubului nostru, împreună cu antrenorul Dan Petrescu, au ajuns la o înțelegere privind încetarea amiabilă a contractului.

Îți mulțumim, Mister, pentru tot ce ai făcut pentru clubul nostru, pentru dedicarea și profesionalismul care te caracterizează, pentru contribuția decisivă pe care ai avut-o în câștigarea ultimelor 5 titluri și a tuturor performanțelor europene bifate de CFR Cluj în ultimii ani. Îți dorim multă baftă mai departe!”, au scris clujenii într-un comunicat.

Merge la echipa de pe locul 7 din Coreea 

Dan Petrescu va pleca să antreneze în Coreea de Sud, pe Jeonbuk Motors. „Bursucul” va fi prezentat pe 14 iunie, după ce s-a înțeles cu oficialii grupării asiatice. Directorul tehnic al celor de la Jeonbuk, fostul mare fotbalist al lui Manchester United, Park Ji-sung, a fost în Europa pentru a purta o rundă de negocieri cu Dan Petrescu. Tratativele au avut succes, iar românul va fi instalat în scurt timp pe banca clubului sud-coreean.

Jeonbuk ocupă locul 7 în acest sezon de campionat. Are 24 de puncte în 17 etape și se află la 17 puncte de liderul Ulsan Hyundai. Fostul ceferist va colabora la Jeonbuk cu un alt fost fotbalist al lui Chelsea, prietenul său Roberto Di Matteo, care e consilier pe probleme de natură tehnică la gruparea asiatică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite