Afacerea Mbappe, istorică: Real Madrid plătește o sumă colosală pentru starul PSG

0
Publicat:

Real Madrid a pregătit 250 de milioane de euro în vederea unui transfer al starului francez, Kylian Mbappe (PSG), anunţă mass-media iberică. Informația a fost furnizată de unul dintre jurnaliştii cunoscutei emisiuni spaniole de televiziune El Chiringuito. Acesta a precizat că o trecere a lui Mbappe la Real "este mai aproape ca niciodată".

Mbappe jpg

"Ar putea fi chiar o chestiune de zile", a subliniat ziaristul Edu Aguirre, un bun cunoscător al situaţiei de la Real Madrid, bazându-se pe mai multe ecouri venite din cadrul clubului madrilen. Edu Aguirre a subliniat că "persoana cheie" în acest posibil transfer este Fayza Lamari, mama şi impresarul lui Mbappe, care asigură legătura indirectă între cele două cluburi.

Real Madrid are însă concurenţă serioasă din partea cluburilor engleze FC Liverpool şi Manchester United, interesate, la rândul lor, de marea vedetă a lui PSG. Spaniolii mizează însă pe faptul că Mbappe nu şi-a ascuns niciodată dorinţa de a evolua, într-o bună zi, la Real Madrid.

Cotidianul Le Parisien a anunţat, marţi, că Paris Saint-Germain aşteaptă un "răspuns rapid" din partea lui Kylian Mbappe în privinţa viitorului său pe Parc des Princes, căpitanul selecţionatei de fotbal a Franţei având de ales între a-şi prelungi contractul cu actualul său club sau a pleca la o altă echipă în această vară.

Atacantul francez a semnat în 2022 un nou acord cu clubul parizian, valabil până în 2024, cu opţiune pentru un sezon suplimentar, pe care Mbappe a anunţat, recent, că refuză să o activeze, lucru care i-a înfuriat pe oficialii lui PSG.

Anterior, Kylian Mbappe declarase că doreşte să-şi onoreze şi ultimul an de contract cu PSG, pentru a putea pleca liber la un alt club, în vara lui 2024, o variantă care nu este deloc pe placul conducătorilor parizieni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite