Kylian Mbappe, în război cu L’Equipe: „Evitați să-mi mai folosiți numele”. Ce a declanșat furia starului

0
Publicat:

Paris Saint Germain stă de câteva luni pe un butoi cu pulbere. Lipsa rezultatelor din Liga Campionilor, dorința lui Lionel Messi de a scăpa cât mai repede de pe ”Parc des Princes” sau accidentarea și fițele lui Neymar au adus mai mereu gruparea pariziană pe prima pagină a ziarelor.

Kylian Mbappe se revoltă în urma dezvăluirilor din L'Equipe. Foto EPA EFE
Kylian Mbappe se revoltă în urma dezvăluirilor din L'Equipe. Foto EPA EFE

Acum a fost dezvăluit un alt scandal, de data aceasta cu un alt star al lui PSG în prim-plan, Kylian Mbappe. Cel mai bun jucător francez al ultimilor ani, i-a cerut prestigioasei publicații L’Equipe să nu-i mai folosească numele. Să vedem de ce.

Cotidianul francez a scris că înaintea meciurilor naționalei Franței U21 din luna martie, câțiva jucători au refuzat să-și întrerupă postul de Ramadan, nerespectând astfel sugestiile venite din partea staff-ului tehnic.

Jurnaliștii au notat și că, la rugămintea Federației, Mbappe a discutat cu fotbaliștii lui Sylvain Ripoll pentru a-i convinge să renunțe la așa-zisa grevă plănuită. Se pare că o parte din fotbaliști ar fi amenințat că pleacă de la lot dacă nu li se va permite să respecte Ramadanul.

Această dezvăluire l-a enervat teribil pe Kylian Mbappe, care a răspuns pe Twitter, infirmând știrea: „Evitați să îmi folosiți numele în prostiile voastre și vă rog să vă verificați sursele. Seară bună”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite