A plâns în timp ce îi lua interviu lui Messi. Cum l-a consolat argentinianul pe jurnalist VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înainte de a-l întreba despre favoritele la câștigarea turneului final, jurnalistul Pablo Giralt s-a emoționat foarte tare, în ciuda experienței sale. Conaționalul fotbalistului a început să plângă, iar interviul a fost oprit câteva minute.

Lionel Messi va juca în Qatar ultimul mondial din carieră. Foto EPA
Lionel Messi va juca în Qatar ultimul mondial din carieră. Foto EPA

"Am visat să fac asta toată viața, dar nu credeam niciodată că voi fi suficient de norocos încât să fiu lângă tine și să îți ofer povestea și dragostea mea. Îți mulțumesc din toată inima", a apus Pablo Giralt, în timp ce nu-și putea stîpâni lacrimile.

Messi a încercat să-l liniștească pe jurnalist și chiar a reușit, tot prin intermediul unor cuvinte frumoase: "Și eu îți mulțumesc. Mă bucură că ajung la oameni precum ești tu. Sunt multe persoane în Argentina și în lume care mă admiră pentru ce sunt ca fotbalist și ca om. Sunt recunoscător pentru afecțiunea pe care o primesc".

Franța și Brazilia, favorite

Atacantul lui PSG spune că două reprezentative au cele mai mari șanse la câștigarea Cupei Mondiale: ”Favorite sunt marile naționale, Brazilia, Germania, Franța, Anglia, Spania. Sunt sigur că uit câteva dintre ele. Dar trebuie să păstrez una sau două, așa că cred că Brazilia și Franța sunt cele două mari candidate la acest Campionat Mondial. Au același grup de mai mult timp.

Franța, în afară de Euro 2020, când lucrurile nu au mers atât de bine, au jucători impresionanți, același antrenor de mult timp. Brazilia, de asemenea. Astăzi cred că aceste două naționale sunt favorite, chiar dacă toate marile naționale sunt candidate serioase”, a declarat Lionel Messi în cadrul interviului.

Campionatul mondial de fotbal se va desfășura în Qatar, în perioada 20 noiembrie - 18 decembrie 2022. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite