Probleme în paradisul banilor. Mbappe, la un pas de bătaie cu Neymar și conflict deschis cu Messi

0
Publicat:

Brazilianul Neymar nu i-a dat voie lui Mbappe să execute și cel de-al doilea penalty, după ce îl ratase pe primul. Al treilea star din tridentul ofensiv al lui PSG, Lionel Messi (35 de ani), este de părere că Mbappe este cel care a procedat greșit.

Messi și Neymar par că au făcut cartel împotriva lui Mbappe. Foto: EPA
Messi și Neymar par că au făcut cartel împotriva lui Mbappe. Foto: EPA

Mbappe și Neymar au avut un conflict aprins în vestiar după meciul cu Montpellier, iar colegii lor au fost nevoiți să îi despartă, pentru ca lucrurile să nu degenereze. Primul a fost supărat că Neymar nu l-a lăsat să execute un penaly, după ce l-a ratat pe primul.

Iar după ce Messi și Sergio Ramos au considerat cu francezul a greșit, Mbappe s-a arătat dezamăgit și deranjat de atitudinea lor, scriu britanicii de la Mirror.

Conflictul a debutat în primăvară

Publicația braziliană TNT Sports a investigat cearta dintre Neymar și Mbappe și a aflat că "ruptura" s-a produs încă din primăvară, când cel din urmă negocia cu șefii lui PSG prelungirea contractului.

Atunci, conducerea pariziană i-a spus lui Mbappe că va fi pionul principal al echipei și l-a informat că ia în calcul chiar și vânzarea lui Neymar. Campionul mondial n-a avut nimic de obiectat, lucru ce l-a deranjat enorm pe brazilian în momentul în care a aflat.

PSG este cea mai bogată echipă europeană, fiind considerată paradisul banilor pentru fotbaliști. Însă multe superstaruri înseamnî și multe scandaluri.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite