VIDEO Best of Adevărul Live. Dezvăluirile anului: iubiri şi provocări mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Ristei şi-a aniversat succesul cu FreeStay înainte de câştigul de la „X Factor“, Andreea Marin a vorbit despre despărţirea de Bănică jr, Ştefan Stan şi-a amintit de Andreea Mantea, iar Cezar Ouatu de Angela Gheorghiu. De la carieră la viaţa personală, în 2013, vedetele au vorbit deschis cu jurnaliştii, în studioul Adevărul.


De când au debutat, la începutul lui 2013, până pe 31 decembrie, când au prezentat concluziile mondene ale anului, emisiunile Adevărul Live au găzduit actori, cântăreţi şi prezentatori TV ce au profitat de întâlniri pentru a dezvălui detalii intime şi planuri îndrăzneţe, ori pentru a analiza la rece fenomenele sociale de interes general.

Ovidiu Kempes şi Tavi Iepan, Cezar Ouatu, Paula Seling, Ştefan Stan, Mihai Găinuşă, concurentele de la Miss şi Mikey Hash au fost câţiva dintre cei care au călcat pragul studioului din Pipera.

„Orice persoană complexată mă poate caracteriza drept un arogant, dar am învăţat să fiu umil“, a zis contratenorul Cezar Ouatu după venirea de la Eurovision, unde s-a clasat pe locul al 13-lea, cu piesa „It's My Life“.

Artistul criticat de români şi-a amintit de anii grei de muncă şi de sacrificiile pe care le-a făcut pentru a ajunge în faţa milioanelor de fani.

Dacă Doroftei este campion în box, de ce să nu avem în muzică pe cineva care să ne reprezinte ca ploieştean şi ca român? Cezar Ouatu
image

„Am învăţat să fiu umil, iar în această perioadă în care te poate lua valul celebrităţii, este foarte important să rămâi cu picioarele pe pământ. Am făcut multe sacrificii şi am ajuns aici cu sudoare şi prin studiu. Nimeni nu are cum să spună că mi-am luat nasul la purtare. Dacă Doroftei este campion în box, de ce să nu avem în muzică pe cineva care să ne reprezinte ca ploieştean şi ca român?“, a mai zis Cezar The Voice. În iunie, cântăreţul a discutat şi despre relaţia cu Angela Gheorghiu, spunând că „ştirile bombă despre raportul lui cu soprana nu ar trebui trase într-o telenovelă de doi lei“.

Sunt deschisă ca Violeta să meargă să-şi vadă tăticul oricând simte asta, nu cu program. Nu există îngrădiri, copilul ştie că are două case. Andreea Marin

La scurt timp după despărţirea de Bănică jr, cântăreţul care i-a fost soţ şapte ani, Andreea Marin a vorbit la Adevărul Live despre familie. „Violeta este foarte matură, ştie că are două case şi că părinţii o iubesc“, a zis actuala prezentatoare a emisiunii „Preţuieşte viaţa“.

Adevărul LIVE cu Andreea Marin, cea mai mediatizată celebritate feminină din presă

„Eu sunt deschisă ca Violeta să meargă să-şi vadă tăticul oricând simte asta, nu cu program. Nu există îngrădiri şi atunci copilul se simte bine în pielea sa, ştie că are două case, ştie că are părinţi care o iubesc la fel de mult“, a explicat cea care a divorţat pentru că planurile sale nu mai coincideau cu cele ale lui Bănică, aşa cum a anunţat iniţial pe Facebook.

Rap-ul va rămâne prima mea dragoste şi voi rămâne întotdeauna vulnerabil în faţa lui. Connect-R

Rapul în România cu Connect-R şi Rimaru

Connect-R şi Rimaru şi-au amintit de începuturile muzicale şi au caracterizat traiectoria hip-hopului românesc. „Azi eşti erou dacă faci rap în România. Rap-ul va rămâne prima mea dragoste şi voi rămâne întotdeauna vulnerabil în faţa lui. Azi, însă, s-a simplificat totul, tehnic vorbind. Nu mai e acelaşi grad de dificultate, totul e foarte superficial“, a analizat Connect-R.

Opera este soţul meu, ceea ce este pe lateral este un fel de amant. Ozana Barabancea
image

„Vedetismul mă scote din sărite. Eu mă consider un om de cultură“, a zis Ozana Barabancea. Artista Operei Naţionale Române, concurenta de la „Splash!“ şi profesoara emisiunii „Te cunosc de undeva“ şi-a rezumat preferinţele profesionale. "Publicul mă place pentru doza de spontaneitate. Marea mea dragoste rămâne opera. Opera este soţul meu, ceea ce este pe lateral este un fel de amant. Opera m-a format din punct de vedere vocal, la televiziune nu m-am dus cu un ţel, m-am dus doar să cânt", şi-a descris ea cariera.

Ar trebui să se reinventeze şcolile profesionale, pentru că meseria rămâne brăţară de aur. Corina Chiriac

Una dintre cele mai mari artiste din România, Corina Chiriac, a vorbit despre muzica şi divertismentul de astăzi. „Emisiunile se fac repede şi prost, nu avem un business al show-ului. Lumea spectacolul e diferită acum. În comunism aveam viaţa asigurată, era o certitudine a zilei de mâine. Noi aveam un alt statut, strâmbă şi greşită cum era societatea comunistă. Îţi dădea o linişte de a crea, de a spera că nu îţi era foame a doua zi... Rămân la o părere care n-o să placă nimănui: ar trebui să se reinventeze şcolile profesionale, pentru că meseria rămâne brăţară de aur“, s-a gândit artista.

Corina Chiriac Adevarul Live FOTO David Muntean
N-am plecat de bine din România, m-am dus în Australia că aşa a trebuit. Nu am fost deranjat să fac altă meserie, să fiu zugrav. Dar în timp mi-am dat seama că trebuie să fiu pe scenă şi că trebuie să cânt. Ovidiu Kempes

Ovidiu Kempes Ioncu (ex Cargo), una dintre cele mai bune voci din rockul românesc, şi chitaristul Tavi Iepan au vorbit despre actualul lor proiect muzical, trupa Rezident Ex.

Ovidiu Kempes despre revenirea în rock, trupa Rezident X şi viaţa în Australia

Stabilit în Australia de zece ani, Kempes a mărturisit că vrea să revină definitiv în România. „N-am plecat de bine din România, m-am dus în Australia că aşa a trebuit. Nu am fost deranjat să fac altă meserie, să fiu zugrav. Dar în timp mi-am dat seama că trebuie să fiu pe scenă şi că trebuie să cânt. Când am plecat eram foarte supărat, dar am plecat să scap de ce a fost înainte. Apoi am fost doar decepţionat. Sufletul mi-a rămas legat de scenă. În curând, România va fi ţara de reşedinţă, iar în Australia mă voi duce în vacanţă“, a anunţat artistul.

Cu o parte din banii de la „X Factor" vreau să plec cu băieţii în Thailanda, în vacanţă, să ne relaxăm. Le-am promis. Florin Ristei
image

Sinceri, spontani şi întotdeauna puşi pe glume, Florin Ristei şi gaşca de prieteni de la FreeStay au aniversat un an de trupă şi au adus piesele „Ea este Dana“ şi „Happiness Is You“ în studioul Adevărul. "A face muzică este întotdeauna un risc, mai ales pentru noi care ajungem să trăim din asta. Fiecare a plecat de la un mod de a trăi, de a câştiga bani, dar uneori nu aveam cu ce să plătim chiria sau să mâncăm. Eurovision a fost prima ştanţă prin care ne-am dat seamă că avem un viitor. Rezultatul nu a contat. Experienţa Eurovision ne-a unit. Suntem fericiţi, ceea ce facem acum ne dă energie", a zis Şerban.

„Ea a fost Dana“: Trupa FreeStay aniversează un an, la Adevărul Live

În speranţa că va ieşi câştigător în al treilea sezon de la „X Factor" România, în octombrie, Ristei a spus ce va face cu cei 120.000 de euro. „Cu o parte din bani, vreau să plec cu băieţii în Thailanda, în vacanţă, să ne relaxăm. Le-am promis", a recunoscut el.

Noi, ca paşalâc, ne respectăm statutul de telespectatori ai lui Suleyman. Mihai Găinuşă

Cu umorul caracteristic, Mişu Găinuşă a animat studioul când a vorbit despre carieră şi despre ţara în care trăieşte. „Eu practic meseria de veterinar, la ce animale avem şi-n politică, şi-n showbiz. Lucrez în domeniu... cu materialul clientului“, a zis el.

mihai gainusa foto marian iliescu

Critic şi reflexiv, cârcotaşul a subliniat principalele probleme sociale şi interpersonale. „Mă întristează ce se întâmplă în ţară. Mă întristează că lucrurile se schimbă în rău, mă întristează faptul că suntem corupţi, de la ultimul Dorel de pe stradă până la miniştri. Spiritul civic al românului există, dar este latent, este acoperit de manele“, a continuat scriitorul şi prezentatorul de la Prima TV, conştient că replicile sale îi deranjează, uneori, pe ceilalţi. „Nu poţi să mulţumeşti pe toată lumea. Dacă tu faci mişto de una care se uită la «Suleyman Magnificul», ea se supără. Noi, ca paşalâc, ne respectăm statutul de telespectatori ai lui Suleyman“, a conchis Mişu Găinuşă.

Noi avem vreo trei-patru vedete, în rest sunt starlete. Ce-au făcut să fie vedete? Sunt oameni care n-au făcut nimic în viaţa lor, nu au niciun scop, nu sunt decât un model de prostie. Cosmin Seleşi

Actorul şi prezentatorul Cosmin Seleşi a analizat hibele showbizului actual. „Noi avem vreo trei-patru vedete. În rest sunt starlete. Ce-au făcut să fie vedete? Sunt oameni care n-au făcut nimic în viaţa lor, nu au niciun scop, nu sunt decât un model de prostie. În ţară sunt actori foarte buni care nu apucă să ajungă la castinguri, pentru că nu află de castinguri. Nici eu nu aflu de castinguri. E ca o «sectă». Sunt zece actori pe care-i numeri pe degete şi care au jucat în filme în ultimii ani. Eu nu zic că nu sunt buni, sunt foarte buni, dar să nu-i rupem în două, săracii. Hai să vedem că mai sunt şi alţi actori“, a recomandat prezentatorul de la Antena 1.

image

Înainte de a ajunge la scenele internaţionale, concurentele de la Miss au discutat despre dificultăţile profesionale, în drumul către succes. „De mică eram manechinul perfect: slabă ca un umeraş, pentru că asta vor designerii“, a recunoscut Miss Earth România 2013, Ioana Mihalache. "Am făcut sacrificiul să plec de acasă şi acum ajung rar în Brăila. De mică m-am visat cu această coroniţă şi îmi puneam pe birou fotografii cu Miss. Criticile că sunt grasă şi am celulită m-au ambiţionat, a zis Miss World România 2013, Andreea Chiru.

Am venit cu timiditate la preselecţia pentru Miss Universe, m-a trimis mama. Nu am avut încredere în mine, mi-am dorit să fac ceva prin care să fiu ţinută minte. M-am înscris pe ultima sută de metri în concurs. Oana Roxana Andrei

Pentru Oana Roxana Andrei, românca de 26 de ani care ne-a reprezentat anul trecut la Miss Universe, la Moscova, participarea a fost o pură întâmplare. "Am venit cu timiditate la preselecţie, m-a trimis mama. Nu am avut încredere în mine, mi-am dorit să fac ceva prin care să fiu ţinută minte. M-am înscris pe ultima sută de metri în concurs, iar ca atuu, m-au ajutat interviul şi discursul în limba engleză. Am cochetat cu modelingul înainte, am şi lucrat din domeniul ăsta, am câştigat, dar am şi pierdut. Câştigarea concursului naţional a fost o răsplată pentru tot ceea ce am făcut în trecut, a zis ea, înainte ca Miss Venezuela să fie încoronată.

Miss Universe Romania Oana Roxana Andrei la Adevarul LIVE FOTO Eduard Enea
Am rămas acelaşi, nu m-am schimbat. Am fost un băiat amărât. Chiar şi când am venit din America, nu aveam nimic şi am luat-o de la zero. Se vorbeşte că sunt arogant, dar nu mă ştii ca om. Eu nu port o mască pe care o dau jos seara. Ştefan Stan

„Mi-am dorit să cânt, nu să devin un personaj în tabloide“, a explicat Ştefan Stan, după despărţirea de Andreea Mantea. Dezinformarea întotdeauna duce la anumite caracterizări. Eu cu Andreea m-am iubit foarte mult, s-au întâmplat foarte multe lucruri frumoase şi nu prea frumoase într-un timp foarte scurt. Andreea e o femeie minunată, e foarte rar să găseşti înţelegere. Am ajuns la un impas, la un capăt de linie în care nu ne-am mai regăsit unul cu celălalt. Au fost şi factori externi care ne-au influenţat. Asta e, presa trebuie să-şi facă meseria. Nimeni nu ştie ce a fost la noi în casă, nu poţi să te iei după speculaţii, a zis prima voce a României, în iulie. Ştefan Stan şi-a păstrat valoarea muncii, indiferent de succes. "Am rămas acelaşi şi nu m-am schimbat. Eu am fost un băiat amărât. Chiar şi când am venit din America, nu aveam nimic şi am luat-o de la zero, cu puterile mele. Am muncit, am făcut ceva, mi-am dorit foarte mult să nu cad. Se vorbeşte că sunt arogant, dar nu mă ştii ca om. Eu nu port o mască pe care o dau jos seara", a recunoscut cântăreţul.

Ştefan Stan vorbeşte despre viaţa în America şi succesul din România, dragoste şi încercări

  În dragoste trebuie să lupţi în fiecare zi. Paula Seling
image

Sinceră şi sensibilă, Paula Seling ne-a spus cum întreţine flacăra iubirii, în căsnicie. „Deşi mentalitatea ar trebui să fie: «M-am căsătorit, o să fie pentru totdeauna», încerc să nu mă culc pe o ureche, spunând: «Partenerul mă suportă, deci pot să fac orice». Trebuie să lupţi în fiecare zi, să fii drăguţă, înţelegătoare, să-ţi ceri scuze atunci când greşeşti, să nu fii căpoasă şi mândră şi să te implici. La mine şi la Radu nu mai e ca la început, dar aşa este normal să se întâmple. Noi facem o grămadă de lucruri împreună şi ne cunoaştem foarte bine unul pe celălalt. Ştiu că uneori sunt dificilă, dar îmi recunosc greşelile. Am văzut că în multe cupluri partenerii se învinuiesc pentru diverse frustrări, dar este foarte important să te calmezi şi să-i mulţumeşti lui Dumnezeu pentru fiecare zi care ţi-e dată“, a recomandat artista.

Am fost un copil foarte agitat. Eram curios şi activ şi cu şcoala nu mă înţelegeam. Nu-mi plăcea sistemul, nu am avut niciodată 10 la purtare. Eram un neadaptat, la grădiniţă dădeam cu pietre în educatoare. Mikey Hash

Cu umorul caracteristic, Mikey Hash, realizatorul emisiunilor de divertisment „iComedy“ (Antena 1) şi „Doza de Haş“ (YouTube) a recunoscut că a lucrat în domenii diferite până a ajuns aici. Încrezător în forţele proprii, el a preferat să înceapă de la zero atunci când a simţit că ceva nu i s-a potrivit.

image

„Când lucram la Judecătorie mă simţeam ca un leu în cuşcă. În prima parte a vieţii am fost un copil destul de ciudat, foarte agitat. Eram curios şi activ şi cu şcoala nu mă înţelegeam. Nu-mi plăcea sistemul, nu am avut niciodată 10 la purtare. Eram un neadaptat, la grădiniţă dădeam cu pietre în educatoare", şi-a amintit el, cu umor. Desigur, Mihai Holhoş a vorbit şi despre conflictul cu Bendeac.

În mijlocul sărăciei am realizat că-mi vindeam singură bucăţi de cer. Am o iubire peste măsură pentru fiecare tânăr sărac. Ei au mai multă forţă decât oricine. Nadine  

Nadine şi-a anunţat revenirea pe scena muzicală, dar şi implicarea activă la nivel social, bazându-se pe experienţa anilor în care a suferit, a învăţat şi s-a maturizat. „În mijlocul sărăciei am realizat că-mi vindeam singură bucăţi de cer. Am o iubire peste măsură pentru fiecare tânăr sărac. Ei au mai multă forţă decât oricine, au sursa umanului, a divinului în ei, a zis cea care a trăit în orfelinat şi a muncit în America.

image

„Contează ce primeşti din familie, din societate dar şi din educaţia de sine. În Statele Unite, oamenii au o educaţie emoţională, ceea ce lipseşte în România. Eu am respect pentru traumele mele, dar şi pentru cele ale oamenilor, dar să plâng şi să încurajez un naţiune de plângăcioşi nu este OK. Noi avem probleme elementare de rasism, homofobie. Un parlamentar mi-a zis să mă duc în Africa să mănânc banana. Corupţia a sucit minţile oamenilor“, a explicat ea. Atentă la nevoile din jur, cântăreaţa care a protestat pentru soluţionarea problemei câinilor comunitari plănuieşte să iniţieze workshopuri motivaţionale pentru tânăra generaţie. „Eu am curajul de a construi democraţia“, a spus Nadine, curajoasă.

E foarte uşor să te scobeşti în nas, să te uiţi la TV şi să devii un analist. Dani Oţil

Şi Dani Oţil a criticat patternurile divertismentului în care joacă un rol principal. "Plânsul la TV s-a transformat dintr-o bubă într-o modă. Pe vremea când eu purtam nişte căciuli aproape ridicole, a apărut atunci un analist TV şi a zis: căciulile pe care le poartă Dani nu mai sunt la modă de trei ani de zile. A apărut la toate televiziunile şi a spus asta, iar după doi ani purta şi el. Toate vin şi pleacă. E foarte uşor să te scobeşti în nas, să te uiţi la TV şi să devii un analist", a constatat matinalul de la Antena 1.

Dani Oţil, despre „X Factor“ şi enduro la Adevărul Live

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite