Reprezentanta Venezuelei este câştigătoarea Miss Universe 2013

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miss Venezuela, Gabriela Isler, a câştigat sâmbătă titlul de Miss Universe 2013, competiţie desfăşurată pentru prima dată în istorie la Moscova.

Coroana cu diamante a fost acordată Gabrielei Isler, o prezentatoare de televiziune de 25 de ani, de Olivia Culpo, câştigătoarea de anul trecut.

Isler a fost urmată de reprezentantele statelor Spania, Ecuador, Filipine şi Brazilia, astfel trei din primele cinci locuri fiind ocupate de femei din America de Sud.

În total, 86 de femei au concurat pentru titlul pus în joc. Unul din membrii juriului a fost vocalistului grupului Aerosmith, Steven Tyler.

Ceremonia a avut loc în Sala Crocus din Moscova, una din cele mai mari săli de concerte din capitala Rusiei, competiţia fiind urmărită de aproape două miliarde de spectatori din lumea întreagă.

Prezentatorii competiţiei au fost Thomas Robert şi fosta membră a Spice Girl, Mel B. Roberts a dedicat acest eveniment victimelor taifunului din Filipine: „Gândurile sunt alături de voi. Vă dedicăm spectacolul din această seară”, a declarat co-prezentatorul Miss Universe 2013.

Cele 86 de candidate au apărut în prima probă a serii în rochii în roşu şi negru, cea de-a doua proba fiind cea a costumelor de baie. În momentul în care reprezentanta Rusiei nu a fost selectată pentru partea finală a competiţiei cei din sală au început să-şi arate nemulţumirea. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite