Smiley a ajuns la „America’s Got Talent“, invitat de celebrul Simon Cowell. Ce a făcut acolo VIDEO FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat pentru două săptămâni în America cu proiecte muzicale, Smiley a fost invitat la filmările pentru noul sezon al prestigioasei emisiuni „America’s Got Talent“.

Smiley, alături de Terry Crews, prezentatorul „America’s Got Talent“ FOTO Arhivă personală
Smiley, alături de Terry Crews, prezentatorul „America’s Got Talent“ FOTO Arhivă personală

Alături de artiștii de la HaHaHa Production și ROMDROPS, Smiley s-a aflat în America pentru proiecte muzicale, iar în timpul șederii sale a avut surpriza să fie fost invitat la filmările pentru noul sezon al prestigioasei emisiuni „America’s Got Talent“. Invitația a venit chiar de la celebrul Simon Cowell, creatorul și producătorul formatului de televiziune „Got Talent“, considerat de Guinness World Records cel mai de succes reality-show din lume, produs în peste 68 de țări.

Invitat de prezentatorul Terry Crews pe scenă, întâmpinat cu entuziasm, zâmbete și strângeri de mână de Heidi Klum și Sofia Vergara și felicitat la scenă deschisă de Simon Cowell, Smiley a făcut ca platoul uriaș de filmare din Los Angeles să răsune în aplauzele sutelor de spectatori la numele România.

Smiley prezintă alături de Pavel Bartoș show-ul „Românii au talent“, de la Pro Tv, de la prima sa ediție din 2011, iar stilul lor de prezentare din cele 13 sezoane ale emisiunii s-a impus în format, a făcut istorie la nivel mondial și a fost preluat și de alte cupluri de prezentatori „Got Talent“ din alte țări.

A fost o experiență incredibilă și un moment trăit din plin, după atâția ani de televiziune. Este copleșitor să fii acolo, să simți atmosfera din platoul ăla uriaș, să te strângă în brațe unii dintre cei mai importanți oameni de televiziune din lume și să știi că faci parte, alături de echipa ta din România și de românii tăi talentați, dintr-o poveste atât de mare și de spectaculoasă cum este «Got Talent».

M-am bucurat și că am constatat că și noi suntem foarte buni și că «Românii au talent» este produsă, realizată, gândită, pusă în scenă similar cu ediția americană. Am încercat să filmez, sa vă arăt, dar să mă și bucur, să trăiesc experiența asta așa cum a fost ea, memorabilă și însemnată pentru noi, românii. Mulți chiar ne știau pe noi, prezentatorii din România, pe unii dintre concurenții de acasă care au făcut istorie și m-am bucurat teribil să găsesc în public, printre spectatori, români“, a declarat Smiley, care a hotărât să lanseze odată cu plecarea în LA #DailyTok, un jurnal video pentru comunitatea sa de pe TikTok, cu episoade zilnice, pentru a împărtăși cât mai mult din cele două săptămâni de aventură americană.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite