„Românii au talent“: Bad Salsa Group din India a luat al doilea Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș VIDEO FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi dansatori indieni au avut un număr uimitor de dans și acrobație care i-a dus direct în semifinale.

Prima ediție din sezonul 13 al talent-show-ului „Românii au talent“ i-a făcut pe Smiley și Pavel Bartoș să apese de două ori Golden Buzz-ul: o dată pentru fenomenul Rareș Prisacariu, a doua oară pentru duoul indian Bad Salsa Group. Numărul lor fantastic de dans, cu elemente spectaculoase de gimnastică și acrobație, a surprins publicul, juriul și pe cei doi prezentatori.

Doi dansatori într-o poziție acrobatică, la Românii au talent
Duoul indian Bad Salsa Group a luat Golden Buzz la „Românii au talent“ FOTO Pro TV

Bivash Sardar (23 de ani) și Sri Janak (13 ani) se antrenează 8-12 ore pe zi pentru a avea aceste performanțe, au un program foarte strict și o dietă la fel de severă.

„Românii au talent“... din India 

Am venit aici să ne reprezentăm țara“, a spus Bivash înainte de momentul artistic care a umplut scena de enregie. „Ce demență!“, a comentat Andi Moisescu la finalul dansului.

„Sunt foarte tari oamenii ăștia doi. Au făcut spectacol. Nu-mi vine să cred că ea are 13 ani. Și mai au ceva. Cred că e o chestie caracteristică indienilor: au modestie“, a spus Dragoș Bucur.

„E clar că avem de-a face cu niște oameni extrem de pasionați de dans și că, indiferent de condițiile în care trăiesc, ei dansează și unii reușesc să iasă din mediul acela. Asta apeciez cel mai mult“, a spus Andra. „Smiley, Pavel, ne-ați făcut și nouă un cadou, să-i vedem din nou în semifinală. Vă mulțumim!“, a încheiat ea.

„Cu adevărat, formidabili! Și o mică observație: au venit să-și reprezinte țara, deci, nu au venit pentru ei. Foarte frumos!“, „Merită să câștige acest sezon! Felicitări pentru tot ce fac!“, „Dumnezeule! Așa ceva? Super momente au fost în această seară magică“, sunt doar câteva comentariile din social media.

În sezonul 13 „Românii au talent“ dintre cele zece butoane aurii, câte două pentru fiecare membru al juriului și două pentru prezentatori, au rămas opt, după ce Smiley și Pavel Bartoș le-au folosit pe ale lor.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite