Rupert Murdoch s-a logodit cu modelul Jerry Hall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aceasta este prima
relaţie serioasă a miliardarului în Rupert Murdoch FOTO
GettyImages/Gulliver
Aceasta este prima relaţie serioasă a miliardarului în Rupert Murdoch FOTO GettyImages/Gulliver

Magnatul Rupert Murdoch şi fostul model Jerry Hall s-au logodit, potrivit unui anunţ publicitar, publicat marţi în cotidianul britanic „The Times“, care este deţinut de News Corp, grupul media controlat de miliardarul american de origine australiană, informează Reuters, citat de Mediafax.

„Domnul Rupert Murdoch, tatăl copiilor Prudence, Elisabeth, Lachlan, James, Grace şi Chloe Murdoch, şi domnişoara Jerry Hall, mama copiilor Elizabeth, James, Georgia şi Gabriel Jagger, sunt încântaţi să vă anunţe logodna lor“, se afirmă în acel anunţ publicitar din „The Times“.

„Le-au plăcut foarte mult aceste ultime luni pe care le-au petrecut împreună, sunt încântaţi de faptul că se vor căsători şi entuziaşti în legătură cu viitorul lor“, a declarat un purtător de cuvânt al familiei Murdoch, citat de The Times.

Aceasta este prima relaţie serioasă a miliardarului în Rupert Murdoch, în vârstă de 84 de ani, după despărţirea de cea de-a treia soţie a sa, Wendi Deng, în iunie 2013, pe care a acuzat-o că l-a înşelat cu fostul premier britanic Tony Blair.

Jerry Hall, în vârstă de 59 de ani, s-a despărţit de Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones - tatăl celor patru copii ai ei -, în 1999, după ce a aflat că renumitul rocker britanic a înşelat-o cu modelul brazilian Luciana Morad, cu care are are un fiu.

rupert murdoch jerry hall getty

Anunţul din „The Times“ FOTO GettyImages/Gulliver

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri