Fostul supermodel Jerry Hall are o relaţie cu magnatul media Rupert Murdoch: „Nu există niciun dubiu că formează un cuplu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rupert Murdoch şi Jerry Hall îşi vor face apariţia pentru
prima dată în public la finala Cupei Mondiale de Rugby FOTO Hepta
Rupert Murdoch şi Jerry Hall îşi vor face apariţia pentru prima dată în public la finala Cupei Mondiale de Rugby FOTO Hepta

Fostul supermodel american Jerry Hall are o relaţie cu miliardarul Rubert Murdoch, scrie presa britanică. Deşi relaţia a rămas ascunsă, cei doi îşi vor face apariţia la finala Cupei Mondiale de Rugby. Surse din apropierea celor doi spun că Murdoch se simte foarte bine în compania lui Hall.

Murdoch, înşelat de fosta soţie cu Tony Blair

Mogulul media Rubert Murdoch (84 de ani) are o relaţie cu Jerry Hall (59 de ani), fosta iubită a cântăreţului Mick Jagger (72 de ani), a dezvăluit „Mail on Sunday“, suplimentul duminical al tabloidului britanic „Daily Mail“. Relaţia, care până acum a rămas un secret bine păzit, a început după ce cei doi s-au întâlnit în Australia, la iniţiativa uneia dintre surorile lui Murdoch, ajutată şi de una dintre nepoate. Este prima relaţie serioasă pentru mogulul media de la sfârşitul căsătoriei cu Wendi Deng (46 de ani), pe care a acuzat-o că l-a înşelat cu fostul premier britanic Tony Blair.

Dezvăluirea marchează o nouă etapă în viaţa privată a omului de afaceri. „Totul este nou pentru el. Se bucură foarte mult de compania doamnei Hall“, a declarat pentru „Daily Mail“ o sursă apropiată cuplului. Aceeaşi publicaţie scrie că Murdoch şi Hall îşi vor face apariţia pentru prima dată în public la finala Cupei Mondiale de Rugby, care va avea loc pe stadionul Twickenham din Londra, sâmbătă.

În ultimele săptămâni, Murdoch, care deţine ziarul „The Sun“ şi reţeaua Fox News, s-a bucurat de timp petrecut în compania lui Jerry Hall, aceştia călătorind împreună la New York, acolo unde au asistat la o reprezentaţie a musicalului „Hamilton“, pus în scenă pe Broadway. Murdoch a fost căsătorit pentru prima dată cu Patricia Brooker, o însoţitoare de zbor din Melbourne, şi mai apoi cu Anna Torv, o jurnalistă din Scoţia. După ce s-a despărţit de cele două, magnatul s-a recăsătorit, dar de la despărţirea de Wendi Deng, în 2013, a rămas singur. De notat că actuala diferenţă de vârstă dintre Murdoch şi Hall este de 25 de ani, spre deosebire de diferenţa de vârstă dintre acesta şi Deng, care era de 38 de ani. „El ţine foarte mult la ea“, a dezvăluit o altă sursă. „Nu există niciun dubiu că formează un cuplu“, a adăugat sursa citată.

jerry hall mick jagger foto hepta

Relaţia lui Murdoch cu supermodelul Jerry Hall este evidenţiată de prietenii magnatului drept o dovadă că acesta este la fel de viguros în viaţa sa privată precum este în cea de afaceri. În ciuda vârstei înaintate, mogului continuă să aibă un program agitat, conducând un imperiu media global cu companii din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie şi Asia.

Mick Jagger, alături de Jerry Hall FOTO Hepta

Editorii de la „Mail on Sunday“ mai scriu că relaţia celor doi le este cunoscută copiilor acestora. Cu privire la celelalte relaţii, Murdoch nu a vorbit cu presa, fiind furios că Tony Blair s-a întâlnit cu Wendi Deng chiar în casa lui fară să ştie. Pe de altă parte, Jerry Hall s-a arătat deschisă cu privire la relaţiile sale, declarând la un moment dat: „Mama mi-a spus că e simplu să păstrezi un bărbat alături: trebuie să fii servitoare în camera de zi, bucătăreasă la bucătărie şi curvă în dormitor. Aş angaja două femei să se ocupe de primele două sarcini pentru ca eu să am grijă de dormitor“, a spus Hall.

Hall l-a iertat de prea multe ori pe Jagger

Jerry Hall s-a despărţit de Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones - tatăl celor patru copii ai ei -, în 1999, după ce a aflat că renumitul rocker britanic a înşelat-o cu modelul brazilian Luciana Morad, cu care are un fiu. „L-am iertat, şi l-am iertat, şi l-am iertat până în punctul în care devenise o obişnuinţă nesănătoasă“, spunea ea cu privire la acel moment. Imediat după despărţirea de Jagger, Hall a avut mai mulţi iubiţi mult mai tineri decât ea.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite