Motivul pentru care actorul Eugen Cristea se confruntă cu depresia. „Plin de dezamăgiri... mă retrag”

0
Publicat:

Cunoscut pentru rolurile din filme, seriale și de pe scena de teatru, dar mai ales din televiziune, unde a prezentat „Feriți-va de Măgăruș”, Eugen Cristea a ajuns să se confrunte cu depresia. Ajuns la respectabila vârstă de 71 de ani, actorul a decis să se retragă.

Actorul Eugen Cristea se retrage de pe scenă
Actorul Eugen Cristea se retrage de pe scenă

Eugen Cristea se declară foarte dezamăgit de sistem și de oamenii cu care a colaborat. Spune că a fost furat și „aruncat la gunoi” de producători, directori de teatre, regizori și de toți cei cu care a lucrat zeci de ani.

Anunțul retragerii de pe scenă și motivul depresiei

Cine nu-l știe pe Eugen Cristea din „Feriți-vă de măgăruș” sau din emisiunile Marinei Almășan! Celebrul actor care a jucat în nenumărate seriale, precum „Trăsniții”, „Regina” sau „Inimă de țigan”, a ajuns la 71 de ani și a decis să se retragă din viața publică. Nu pentru că nu ar mai fi putut să joace în continuare, ci pentru că se simte dezamăgit de ceea ce se întâmplă.

Iată ce mesaj a publicat pe rețelele de socializare luni, 12 iunie:

Mâine este marți 13. Plin de dezamăgiri, vă anunț, după o judicioasă analiză, că mă retrag din viața artistică. Dezamăgit de două firme de dublaje de desene animate (aruncat la gunoi după 16 ani de colaborare neîntreruptă), dezamăgit de un coleg actor-regizor pe care l-am ajutat în trei spectacole, în roluri nesemnificative, dezamăgit de directorii TNB, care nu m-au distribuit nici măcar în vreun spectacol-lectură, dezamăgit de nenumărate castinguri date inutil, dezamăgit de cel mai bun prieten care m-a eliminat dintr-o colaborare de peste opt ani la o revistă de succes, dezamăgit de gașca de la radio, după o colaborare începută din anul 1961, gașcă ce m-a trecut pe lista neagră, dezamăgit de un interpret cu care colaborăm de peste șase ani... E prea mult pentru un singur om care nu a făcut rău nimănui. Niciodată. Nu-mi doresc o nouă internare pentru depresie. Așa că urez cele bune prietenilor (puțini) și dușmanilor (mulți). Sănătate!”, a scris Eugen Cristea pe pagina lui de socializare.

„Nu-mi doresc o nouă internare pentru depresie”

Actorul a completat, în exclusivitate, pentru Click!: „Am vrut să trag un semnal de alarmă...”

Citește continuarea declarației pe site-ul Click!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite