Ce a facut familia lui Alexandru Arșinel în ziua când actorul ar fi împlinit 84 de ani. Cristian Arșinel: „Nu îmi lipsește doar mie”

0
Publicat:

După opt luni de la moartea sa, Alexandru Arșinel rămâne viu în amintirea teatrului românesc, recunoscut pentru talentul său de excepție și prezența remarcabilă. Artistul s-a stins din viață în urma unor probleme medicale, lăsând în urmă o durere profundă în inimile celor doi copii ai săi și a soției, care i-a fost alături necondiționat, mai bine de cinci decenii.

Familia lui Alexandru Arșinel trece prin clipe dureroase FOTO Arhivă
Familia lui Alexandru Arșinel trece prin clipe dureroase FOTO Arhivă

Pe data de 4 iunie, Alexandru Arșinel ar fi împlinit vârsta de 84 de ani.

Într-un interviu, acordat exclusiv publicației Click!, Cristian Arșinel, fiul cel mic al regretatului artist, a dezvăluit dificultățile prin care trece atât el, cât și familia, în această perioadă.

Alexandru Arșinel a fost răpus de problemele de sănătate, anul trecut, la finalul lunii septembrie, la vârsta de 83 de ani. A luptat din răsputeri pentru a trăi și a venit la serviciu, la Teatru de Revistă „Constantin Tănase” din Capitală, până în clipa în care nu a mai putut să se țină pe picioare.

A iubit scena, a lucrat în domeniul artistic mai bine de șase decenii, așa că a lăsat în urma lui, doar amintiri frumoase și un nume greu în industria artistică.

Alexandru Arșinel, în amintirea fiului său

Contactat de Click!, Cristian Arșinel, unul dintre cei doi băieți pe care îi are, ne-a mărturisit că atât el, cât și cei apropiați lui, au fost încercați greu de soartă, în ultima perioadă:

Am fost sâmbătă care a trecut la Biserică și am făcut pomană pentru sufletul lui tata, mai ales că a fost și Sâmbăta Morților. Nu îmi lipsește doar mie tata, ci întregii familii. Tata a fost tata!”, a declarat pentru Click!, Cristian Arșinel.

Ba mai mult, Cristian Arșinel se pare că a rămas să își hrănească sufletul doar cu amintirile strânse alături de celebrul și regretatul său tată, având în vedere ultima postare de pe contul său de socializare din acest weekend.

Citește continuarea pe site-ul Click!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite