Stephan Pelger, despre clipele grele prin care a trecut: „Mult am suferit!”

0
Publicat:

Stephan Pelger, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de modă din România, a fost găsit mort joi, 8 iunie, în atelierul său din Sectorul 2 al Capitalei. Designerul nu s-a sfiit să vorbească despre faptul că se lupta cu depresia.

Stephan Pelger
Stephan Pelger a fost găsit mort joi, 8 iunie. Foto: Instagram (Arhivă)

Designerul s-ar fi sinucis prin spânzurare. În urmă cu câteva zile, Pelger a publicat o postare pe Facebook prin care mărturisea că îi este dor de tatăl său, care a murit în luna noiembrie a anului 2019. 

În plus, nu își dădea niciodată jos un ceas pe care îl avea de la tatăl său. 

A fost un cadou de la mama mea pentru tatăl meu, la 50 de ani de căsnicie. Și la 51 din păcate a plecat”, declara el. 

Cu toate că la evenimentele publice, dar și în postările de pe rețelele de socializare, avea mereu zâmbetul pe buze, Stephan Pelger se lupta cu „boala secolului”. În cadrul unui interviu a mărturisit că se lupta cu depresia de la vârsta de 10 ani. 

În plus, designerul a afirmat la emisiunea „La Cină” de la Digi 24 că: „Puține lucruri mă fac fericit. Prietenii, munca”. 

Povestea sa de viață este impresionantă. El a aflat în copilărie că a fost înfiat.  

Mult am suferit și din cauza adopțiilor, pentru că erau vorbe urâte, și din cauza orientării sexuale. Să zicem că până la 18 ani, când am plecat la Viena la facultate, nu a fost perioada cea mai... În școală, mă refer. Acasă era raiul pe pământ”, afirma Pelger, conform Digi24.

A lansat nenumărate colecții care au fost prezentate pe podiumurile celebre de la Milano, Paris, Berlin, etc. Pelger a povestit în urmă cu mai mulți ani că a fost atras de modă încă din copilărie. De asemenea, a îmbrăcat multe vedete de la noi din țară, iar creațiile sale i-au atras atenția și Primei Doamne, Carmen Iohannis.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite